Tunceli'de İl Spor Merkezleri Açılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tunceli'de İl Spor Merkezleri Açılacak

27.06.2016 16:56

Tunceli'de, 11 branşta İl Spor Merkezlerinin açılacağı bildirildi.

Tunceli'de, 11 branşta İl Spor Merkezlerinin açılacağı bildirildi.

Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 05-18 yaş gurupları çocuk ve gençler ile engellilere yönelik hizmet verecek il spor merkezleri 29 Haziran tarihinde başlayacağını belirtti.

Çalışmaların eğiticiler nezaretinde hiçbir ücret alınmadan yapılacağını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kara, şunları söyledi:

"İl Spor Merkezimiz 29 Haziran tarihinde öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımıyla yapacağımız törenle başlayacak. Bu yıl spor merkezlerimizi futbol, basketbol, voleybol, badminton, yüzme, judo, atletizm, jimnastik, güreş, tenis ve masa tenisi branşlarında, yine ayrıca işitme, bedensel ve görme engellilere yönelik olarak da hentbol, okçuluk, judo, atletizm, masa tenisi, futsal ve badminton branşlarında açacağız. Kurslarımız yüzme branşı hariç tüm branşlarda ücretsizdir. Öğrencilerimiz il spor merkezleri çalışma programı için ayrıntılı bilgi kurumumuz resmi internet sitesinde edinilebilir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunceli'de İl Spor Merkezleri Açılacak - Son Dakika


Advertisement