Turgutlu Belediyesi, An/Akustik & Doğaçlama Konserini Sanatseverlerle Buluşturacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Turgutlu Belediyesi, An/Akustik & Doğaçlama Konserini Sanatseverlerle Buluşturacak

09.12.2025 14:30  Güncelleme: 15:32

Turgutlu Belediyesi, 12 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Ekrem Gürel Kültür Merkezi'nde An/Akustik & Doğaçlama konserini sanatseverlerle buluşturacak. Oğuzhan Çakırefe ve Cüneyt Ekemen'in sahne alacağı etkinlikte interaktif bir müzik deneyimi yaşanacak.

(MANİSA) - Turgutlu Belediyesi, An/Akustik & Doğaçlama konserini, 12 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Ekrem Gürel Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşturacak.

Turgutlu Belediyesi, farklı bir konser etkinliğine imza atmaya hazırlanıyor. Oğuzhan Çakırefe ve Cüneyt Ekemen tarafından verilecek konserde; doğaçlama ezgiler, özgün besteler ve sevilen şarkılar anın ruhuyla şekillenen bir yorumla sahneye taşınacak.

Belli bir ritim ve armoni kalıbının üzerine kurulan doğaçlamalar ile müzik teknolojileri ve anlık melodilerle zenginleştirilip aynı zamanda seyirciyle interaktif bir bağ kurulacak.

An/Akustik & Doğaçlama konseri, 12 Aralık Cuma akşamı Ekrem Gürel Kültür Merkezi'nde müzikseverlerle buluşacak. Konser saat 20.00'de başlayacak. Konsere katılmak isteyenler için saat 19.00'da Turgutlu Belediyesi önünden sefer düzenlenecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, Turgutlulu müzikseverleri farklı bir konser etkinliğiyle buluşturacaklarını belirterek, ücretsiz olarak gerçekleşecek özgün müzik deneyimine tüm ilçe halkını davet etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Turgutlu Belediyesi, An/Akustik & Doğaçlama Konserini Sanatseverlerle Buluşturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement