Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünce Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

09.04.2018 15:53

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünce Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Vali Erdoğan Gürbüz ile İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, Emniyet Müdürü Haluk Baş, Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, kurum amirleri, polisler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Kaşıkçı, insanların en önemli ihtiyacının güvenlik olduğunu söyledi.

Kaşıkçı, güvenlik olmadan hiçbir şeyin olamayacağını belirterek, şunları kaydetti:

" Suriye, Irak, Libya ve Ortadoğu'ya baktığımızda, huzur ve asayiş olmadığı zaman insanların durumu, sahip olduğu varlık ne olursa olsun işe yaramaz. İnsanlar asayişin olmadığı yerde her şeyini terk ediyor. Emniyet güçlerimiz bu güne kadar ülkenin farklı noktalarında, mahallelerinde ve köşelerinde hem terörle mücadelede hem de güvenlik ve asayişi sağlamada gece gündüz hizmet veriyor. Yolda kalanın, başı derde düşenin, yolunu kaybedenin, kaza geçirenin yardımına ilk koşan teşkilatımızdır. Bundan sonrada ülkenin huzuru ve refahı için Emniyet teşkilatı gece gündüz demeden hizmet vermeye devam edecektir."

Etkinlikte, öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu, 73 öğrenci puzzle ile Türkiye haritası, 28 öğrenci de el baskısıyla Türk bayrağı oluşturdu.

Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle etkinlik sona erdi.

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement