Türkiye Motokros Şampiyonası 4. Ayak Yarışı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Motokros Şampiyonası 4. Ayak Yarışı

- Yarışlardan genel ve detay görüntüler Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan ile röportaj - 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası 4. Ayak Yarışı başladı Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası 4. Ayak Yarışı başladı.

21.08.2016 17:55

- Yarışlardan genel ve detay görüntüler

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan ile röportaj - 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası 4. Ayak Yarışı başladı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası 4. Ayak Yarışı başladı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Ogün Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen yarışın 8 kategoride gerçekleştirildiğini söyledi.

Yarışlara, 70'in üzerinde sporcunun katıldığını ifade eden Baysan, "Parkurumuz gayet güzel hazırlanmış. Gençler, yetişkinler ve veteranlar olmak üzere 3 ana gurubumuz var. Şu ana kadar yarışlarımız gayet sağlıklı gidiyor. Bundan sonra da inşallah kazasız belasız günü tamamlamak istiyoruz" dedi.

Baysan, yarışlara ilginin yoğun olduğunu belirterek, "15 Temmuz anısına düzenlenen bu yarışımız halkın da yoğun ilgisiyle gerçekten bir şölene dönüştü. İnşallah bundan sonra da tüm Türkiye'de Motosiklet Federasyonunun yaptığı etkinliklerde 15 Temmuz'u ve şehitlerimizi unutturmamak için bu şampiyonaları öne çıkaracağız." diye konuştu.

Gün boyu devam edecek edecek yarışların ardından dereceye girenlere ödülleri verilecek.

Türkiye Motokros Şampiyonası 4. Ayak Yarışı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Motokros Şampiyonası 4. Ayak Yarışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement