Türkiye'nin En Genç Valisi Bana Gönlünüzü Açın - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Genç Valisi Bana Gönlünüzü Açın

Türkiye\'nin En Genç Valisi Bana Gönlünüzü Açın

Erzincan'a atanan Türkiye'nin en genç valisi Abdurrahman Akdemir, koltuğuna oturmadan vatandaşlara basın yolu ile seslendi.

27.05.2013 19:26  Güncelleme: 09:40

Son kararname ile Erzincan'a atanan Türkiye'nin en genç valisi Abdurrahman Akdemir, koltuğuna oturmadan vatandaşlara basın yolu ile seslendi. 42 yaşındaki Vali Akdemir, "Bana gönlünüzü açın. Çünkü biz Yunus Emre'nin deyimiyle 'Gönüller yapmayı, gönüller kazanmaya geldik.' İnşallah bir gün buradan ayrılıp giderken, geride hoş bir seda bırakabilirsek, gönüllerde bir tat bırakabilirsek, bu bizim için büyük bir mutluluk kaynağı olacak" dedi.

Bakanlar Kurulu kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterlik görevinden Erzincan'a vali olarak atanan Abdurrahman Akdemir bugün hava yolu ile kentte geldi. Vilayet önünde Vali Yardımcıları Abdullah Çiftçi, Mehmet Kurt, Ahmet Türköz, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile tanışan Vali Abdurrahman Akdemir, daha sonra polis mangasını selamladı. Makamına geçmeden hazırlanan kürsüde bir konuşma yapan Abdurrahman Akdemir Erzincan'ı çok sevdiğini bildirdi. Kaymakamlık yaptığı dönemlerde Erzincan'a sıkça geldiğine işaret eden Akdemir şunları söyledi:

"Allah nasip ederse bu onurlu göreve başlamış olacağız. Görüyorum ki Erzincan'ın her köşesine büyük gayret, büyük emek, büyük sevgi nakşedilmiş. İmkanları iyi değerlendirerek, Erzincan'ın yerel aktörleriyle birlikte, uyum, güven içerisinde bir sinerji oluşturarak Erzincan'ı çok daha ileriye taşımak için büyük gayret sarf edeceğiz. Kamu hizmetlerini yürütürken, hukuka bağlı, insan haklarını saygılı, denetime açık, şeffaf, hesap verebilir ve her şeyden öncede vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde olacağız. Yine toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, adil bir yönetim tavrı ve tarzı sergileyeceğiz. Erzincanlılardan bir şey istiyorum. Bana gönlünüzü açın. Çünkü biz Yunus Emre'nin değimiyle 'Gönüller yapmayı, gönüller kazanmaya geldik.' İnşallah bir gün buradan ayrılıp giderken, geride hoş bir seda bırakabilirsek, gönüllerde bir tat bırakabilirsek, bu bizim için büyük bir mutluluk kaynağı olacak."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Genç Valisi Bana Gönlünüzü Açın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement