Kağıthane Belediyesi 'Kağıthane'de Yöresel Renkler' etkinliğiyle 16 derneğe ev sahipliği yapıyor. Hasbahçe Etkinlik Alanında 8 Eylül 13 Ekim arasında düzenlenecek programa Uşaklılar, Sivaslılar, Karadenizliler, Rumeliler, Bolulular, Karabüklüler, Bartınlılar, Kastamonulular, Ardahanlılar, Samsunlular, Gümüşhaneliler, Bayburtlular, Amasyalılar, Sinoplular, Çankırılılar ve Erzurumlular dernekleri katılacak.
13 Ekime kadar cuma, cumartesi ve pazar günü yörelerin tanınmış sanatçıların sahne alacağı konserlerde dernekler hem kendi kültürlerini anlatacakları tanıtım stantlarını kuracak hem de yöresel ürünlerinin satışını yapabilecekler.
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 500 bin nüfuslu bir aile olduklarının altını çizerek "Kültürleri yaşatmak ve tanıtmak adına bu tür organizasyonların olması çok önemli. Belediye olarak böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.
Son Dakika › Güncel › Türkiye'nin Renkleri Hasbahçe'de Buluşuyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.