Tutkusunun Peşinden Koşan Melike; Almila Ada! - Son Dakika
Güncel

Tutkusunun Peşinden Koşan Melike; Almila Ada!

Tutkusunun Peşinden Koşan Melike; Almila Ada!

Yapımını TMC Film'in, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, FOX'un merakla beklenen yeni dizisi "Bir Deli Rüzgar"ın genç oyuncusu Almila Ada tutkusunun peşinden koşan şarkıcı Melike'ye hayat veriyor.

10.09.2018 17:20  Güncelleme: 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ailesini, özellikle de çok sevdiği babasını kaybetme pahasına Hicran Gazinosu'na en alt kademeden adımını atan, şiir gibi sesiyle herkesi büyüleyen Melike, rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Almila Ada bu rolü için; şan, dans ve sahne duruşu eğitimi aldı.

Oyuncu kadrosuyla ve heyecan dolu tanıtımlarıyla dikkat çeken "Bir Deli Rüzgar", 15 Eylül Cumartesi günü FOX'ta izleyicisiyle buluşacak.

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, senaryosunu Volkan Gürses'inyazdığı dizide Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu'nun yanı sıra Pelin Uluksar, Gürol Güngör, Fulya Ülvan, Mehmet Ali Yılmaz, Seda Akdoğan, Almila Ada, Ferit Kaya, Taner Turan, Fulden Akyürek, Ceren Benderlioğlu, Cengiz Tangör, Serkan Acay, Kuzey Dönmez, Eda Özel, Meriç Özkaya, Kuzey Dönmez, Naz Sayıner gibi isimler de yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tutkusunun Peşinden Koşan Melike; Almila Ada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement