CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz'ün soru önergesine Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in verdiği yanıt, tutukluluk süresi 3 ila 5 yıl kadar olan tutuklu sayısının 4 bin 984, tutukluluk süresi 5 yıldan fazla olan tutuklu sayısının da 699 olduğunu ortaya koydu.
Ankara sayısının 13 bin 303 olmak üzere toplam 48 bin 30 tutuklunun bulunduğunu bildirdi.
Tutukluluk süresi 3 ila 5 yıl kadar olan tutuklu sayısının bin 348 olduğunu ifade eden Ergin, hükümözlü sayısının 3 bin 636 olmak üzere toplam 4 bin 984 tutuklunun bulunduğunu söyledi.
Adalet Bakanı, tutukluluk süresi 5 yıldan fazla olan tutuklu sayısının 208, hükümözlü sayısı 491 olmak üzere toplam 699 tutuklunun bulunduğunu açıkladı. - Ankara
Son Dakika › Güncel › Tutukluluk Süresi 3 İla 5 Yıl Olanların Sayısı Yaklaşık 5 Bin - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.