Tv'de İlk Kez,The Girl With The Dragon Tattoo - Son Dakika
Güncel

Tv'de İlk Kez,The Girl With The Dragon Tattoo

Tv\'de İlk Kez,The Girl With The Dragon Tattoo

İsveçli Yazar Stieg Larsson'un Ünlü Milenyum Üçlemesi'nin İlk Filmi.

11.02.2011 14:01  Güncelleme: 14:02

Kırmızı Halı kuşağında bu filmi ; SinemaTV D-Smart 5'nci kanalda, Teledünya 11'nci kanalda ve aynı anda SinemaTV HD'de D-Smart 117 ve Teledünya 9'ncu kanalda izleyebilirsiniz.

İşte nefis bir Cumartesi akşamı! Hollywood'un yüksek bütçeli, hasılat rekortmeni filmleri, dünya ve Türk sinemasının en iddialı yapımları Kırmızı Halı'da.

İsveçli yazar Stieg Larsson'un ünlü Milenyum Üçlemesi'nin ilk filmi… "Ejderha Dövmeli Kız" son yılların en başarılı İsveç yapımlarından biri olarak nitelendiriliyor.

Özellikle Noomi Rapace'in performansına dikkat!

Milenyum adlı gazetede çalışan Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) yaptığı bir haber dolayısıyla zor günler geçirmektedir. Tam da bu sırada ilginç bir teklif alır. Ülkenin saygın ailelerinden biri için özel bir araştırma yapması istenmektedir. Ailenin kızlarından biri 40 yıl önce kaybolmuş ve cesedi şimdiye kadar bulunamamıştır. Bu olayın izini süren Mikael'in en büyük yardımcısı, ejderha dövmeli hacker Lisbeth Salander (Noomi Rapace) olur. Araştırmaları onları korkunç sırlarla karşı karşıya getirecektir.

Tür : Suç, Dram, Gerilim

Yönetmen : Niels Arden Oplev

Yapım : 2009

Oyuncular : Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Lena Endre, Sven-Bertil Taube

Yayın tarihi : 12 Şubat Cumartesi

Yayın saati : 21:00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tv'de İlk Kez,The Girl With The Dragon Tattoo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement