U.S.Polo Assn. ile Ailece Bayram Şıklığı - Son Dakika
Güncel

U.S.Polo Assn. ile Ailece Bayram Şıklığı

U.S.Polo Assn. ile Ailece Bayram Şıklığı

Bayram alışverişini U.S. Polo Assn. mağazalarından yapanlar çok şanslı. Çünkü bütün aile, aradıkları her şeyi, bir arada bulabilmenin keyfini yaşıyorlar.

09.10.2013 11:13

Bayram alışverişini U.S. Polo Assn. mağazalarından yapanlar çok şanslı. Çünkü bütün aile, aradıkları her şeyi, bir arada bulabilmenin keyfini yaşıyorlar. Üstelik U.S. Polo Assn.'nin sonbahar-kış koleksiyonu o kadar zengin ki, farklı stillerde birbirinden renkli ve neşeli bayram kombinasyonları hazırlamak çok zevkli.

U.S. Polo Assn. kadınları bayram şıklığında, pudra, somon ve mercan rengindeki elbiseleri tercih ediyorlar. Elbiselerdeki ince pliler ve kemer detayları, kadınlarda feminen bir siluet yaratırken, sonbahar romantizmine de ayrı bir şıklık ve zarafet getiriyor. Kadınların bayram şıklıkları, deri ceketler ve doğanın renklerini modaya taşıyan trençkotlarla tamamlanıyor.

U.S. Polo Assn. erkekleri ise bu bayram, Oxford gömlekler, blazer ceketler, trikolar ve non-denim pantolonlarla kolej stilini yeniden yorumluyorlar. Kareli gömlekler saç örgülü hırkalarla tamamlanırken, taba ve taş rengindeki non-denim pantolonlar, sonbaharın ruhuyla bütünleşen bir şıklığın öncülüğünü yapıyor.

Ve karşınızda U.S. Polo Assn'nin, neşeli ve mutlu bayram çocukları… Benekli ceketler, fırfırlı gömlekler, bebe yakalar ve binici taytları kız çocuklarının favorisi olurken, erkek çocuklar da kapüşonlu sweatshirtleri ve armalı tişörtleri ile sportif rahatlığın tadını çıkarıyorlar

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel U.S.Polo Assn. ile Ailece Bayram Şıklığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement