BABADAN, TÜRK MİLLETİNE VE ASKERİNE TEŞEKKÜR
Uludağ'da kaybolduktan 18 saat sonra Jandarma Arama- Kurtarma(JAK) ekiplerince bulunan Yemen asıllı Katar vatandaşı 9 yaşındaki İbrahim Najib El Mansouri, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kontrolden geçirildi. Herhangi bir sağlık sorunu olmadığı belirlenen İbrahim, ailesine teslim edildi.
Hastanede açıklama yapan İbrahim'in babası Najip Mansouri, oğlunun kaybolmasından sonra herkesin seferber olduğunu belirterek şöyle konuştu:
"İbrahim, 4 yaşındaki kardeşi Samir'i ararken kaybolmuş. Geceyi kayaların arasında geçirmiş. Sabaha kadar uyumamış. Saat 06.00'da yarım saat uyumuş ve bulunduğu yerden ayrılmamış. İbrahim'in bulunması için herkes büyük çaba gösterdi. Türk milletine ve askerine çok teşekkür ederim. Bizim için saatlerce çalıştılar. Hepsine minnettarım. İyi ki varsınız. Her zaman sizinleyiz."
Kaybolduktan 18 saat sonra bulunan İbrahim de hiç korkmadığını kaydederek kendisini bulan Uzman Çavuş Musa Tamkoç'a teşekkür etti.
Baba Najib Mansouri'nin jandarmada ifade verdikten sonra ailenin İstanbul'a döneceği belirtildi.
Son Dakika › Güncel › Uludağ'da Kaybolan Katarlı İbrahim, 18 Saat Sonra Bulundu (2) - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?