Uludağ Her Mevsim Güzel - Son Dakika
Güncel

Uludağ Her Mevsim Güzel

Uludağ Her Mevsim Güzel

Bursa Kent Konseyi Uludağ Çalışma Grubu tarafından Keşiş Dağı'na 'Uludağ' adının verilmesinin 87.yılı dolayısıyla '4 Mevsim Uludağ' konulu karma fotoğraf sergisi açıldı.

03.10.2012 12:29

Bursa Kent Konseyi Uludağ Çalışma Grubu tarafından Keşiş Dağı'na 'Uludağ' adının verilmesinin 87. yılı dolayısıyla '4 Mevsim Uludağ' konulu karma fotoğraf sergisi açıldı.

Tayyare Kültür Merkezi Cemal Nadir Güler Sanat Galerisi'ndeki serginin açılışına çok sayıda davetli katıldı Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Uludağ'ın her mevsim çok güzel olduğunun bu sergi ile bir kez daha gözler önüne serildiğini söyledi. Pala, Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ'ın sadece kışın değil 4 mevsim kullanılması gerektiğini vurguladı. Pala, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bursalıların Uludağ'ı daha yakından tanımalarını istediklerini belirten Bursa Kent Konseyi Uludağ Çalışma Grubu Temsilcisi Serdar Kuşku, sergide 8 fotoğrafçının toplam 55 eserinin bulunduğunu söyledi.

Protokol mensupları tarafından eserleri bulunan sanatçılara plaket takdim edildi.

6 Ekim'e kadar açık kalacak sergide Erol Gündüz, Mustafa Akdemir, Mustafa Gallen, Neslişah Kuşku, Orhan Turhan, Selçuk Alpay, Serdar Kuşku ve Veysel Kaya'nın eserleri yer alıyor.

(MŞ)

03.10.2012 12: 00: 07

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uludağ Her Mevsim Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement