Üniversite Öğrencileri ile Özel Güvenlik Görevlileri Arasında Arbede - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencileri ile Özel Güvenlik Görevlileri Arasında Arbede

Üniversite Öğrencileri ile Özel Güvenlik Görevlileri Arasında Arbede

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) Şerzan Kurt duruşmasına çağrı için stant açmak isteyen bir grup öğrenci ile özel güvenlik görevlileri arasında arbede çıktı.

03.12.2014 19:39

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) Şerzan Kurt duruşmasına çağrı için stant açmak isteyen bir grup öğrenci ile özel güvenlik görevlileri arasında arbede çıktı. Olayda 1 özel güvenlik görevlisi yaralandı.

Olay öğleden sonra ESOGÜ Meşelik Kampüsü'nde meydana geldi. Bir grup öğrenci, Muğla'da 12 Mayıs 2010 tarihinde çıkan olaylarda öldürülen Şerzan Kurt'la ilgili cuma gönü Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılacak duruşma için kampüse stant açmak istedi. Üniversitenin özel güvenlik görevlileri stant kurulmasına izin vermeyince öğrencilerle aralarında tartışma çıktı. Çıkan arbedede bir özel güvenlik görevlisi yumruk ve tekmelerle yaralandı. Yaralı güvenlikçi kampüste bulunan ESOGÜ Hastanesi Acil servisine kaldırıldı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri öğrencilerle özel güvenlik görevlileri arasında meydana gelen kavga olayı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencileri ile Özel Güvenlik Görevlileri Arasında Arbede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement