Ünlü Türkücü Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Ünlü Türkücü Gözaltında

Ünlü Türkücü Gözaltında

Ankara'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında ünlü türkücünün de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

16.11.2012 19:26  Güncelleme: 10:48

Ankara'nın Çubuk ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında bir türkücünün de bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

EMNİYET İSTİHBARAT ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİ

Alınan bilgiye göre, Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı alınca, Yenice Mahallesinde hareket halindeki sanatçı Namık U.'ya ait plakalı otomobile operasyon düzenledi.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ DE ARABANIN İÇİNDEYDİ

Otomobilde yapılan aramalarda 18 adet poşetin içerisinde satışa hazır 40 gram esrar maddesi ele geçirildi. Otomobilde bulunan 36 yaşındaki Namık U., 26 yaşındaki F.O. 30 yaşındaki O.Ö. ve 40 yaşındaki C.K. isimli şüpheliler, 'uyuşturucu ve uyarıcı madde imal etmek, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak' suçlarından gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLERİN HEPSİ SUÇLAMALARI REDDETTİ

Şüpheliler, alınan ifadelerinde, uyuşturucu maddelerin kendilerine ait olmadığını söyledi fakat emniyet şahıslarla ilgili yaptığı kısa araştırma sonucunda bir bilgiye daha ulaştı.; Operasyonda yakalanan şüphelilerden C.K. ve O.Ö.'nün daha önce de işledikleri çeşitli suçlardan aramaları olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tüm sanıklar savcıya ifade verecek ve daha sonra mahkemeye çıkacak.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Türkücü Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement