Vali Demirtaş: "Engellilerin Daima Yanında Olacağız" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vali Demirtaş: "Engellilerin Daima Yanında Olacağız"

Vali Demirtaş: "Engellilerin Daima Yanında Olacağız"
25.12.2018 10:12

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, devletin de destekleri doğrultusunda engelli vatandaşlar ile ailelerinin daima yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, devletin de destekleri doğrultusunda engelli vatandaşlar ile ailelerinin daima yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği Başkanı Hacer Bulut ile engelli annelerinden oluşan heyet üyeleri, Vali Mahmut Demirtaş'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Dernek başkanı Hacer Bulut ve beraberindeki engelli anneleri, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdikleri ziyaretlerinde, engellilerin sorunların çözümlenmesi ve toplumsal yaşamda daha aktif rol almalarının sağlanmasında sergilenen duyarlı çalışmalardan dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür etti.

Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği Başkanı Hacer Bulut ile engelli annelerinin ziyaretlerinden büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu kaydeden Vali Mahmut Demirtaş ise konuşmasında, devletin de destekleri doğrultusunda engelli vatandaşlar ile ailelerinin daima yanlarında olmaya, engellilik konusunda toplumsal farkındalık oluşturulması yönündeki çabalarına devam edeceklerini vurguladı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali Demirtaş: 'Engellilerin Daima Yanında Olacağız' - Son Dakika


Advertisement