Vali Mehmet Ufuk Erden Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika
Güncel

Vali Mehmet Ufuk Erden Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vali Mehmet Ufuk Erden Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vali Mehmet Ufuk Erden, İl Özel İdaresi tarafından köy yollarında yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

13.07.2013 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş ile birlikte merkeze bağlı İkisaray, Kediyünü, Çarıkköy, Kırka ve Kapaklar köyü yolundaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Mehmet Ufuk Erden, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

İl Özel İdaresi tarafından il genelinde birinci ve ikinci kat asfalt yol yapım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Vali Mehmet Ufuk Erden, "İl Özel İdaresi'ne bağlı yol yapım ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biz de bu çalışmaları hem yerinde görmek hem de görevli personelimize moral vermek için inceleme gezisi yapıyoruz. Ekiplerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

2013 yılı yol yapım programının İl Özel İdare ve KÖYDES kapsamında devam ettiğini dile getiren Vali Mehmet Ufuk Erden, "2013 yılı İl Özel İdare ve KÖYDES programı kapsamında Merkez ilçede 37,4 km, Banaz ilçesinde 20,6 km, Eşme ilçesinde 35,9 km, Sivaslı ilçesinde 15,7 km, Karahallı ilçesinde 19,6 km, Ulubey ilçesinde ise 4 km olmak üzere 134,2 km 2. kat asfalt; bunun yanı sıra İl Özel İdaresi 2013 yılı yol programına ilave olarak TÜPRAG Altın Madeninin katkılarıyla İl Özel İdaresi tarafından Ulubey ilçesinde 5,2 km 1.Kat, 26,8 km 2.Kat, Eşme ilçesinde 9,2 km 1.Kat, 49,7 km 2.Kat asfalt kaplama yapılacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Mehmet Ufuk Erden Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement