Vialand ve Maxımum Kart'tan Karne Hediyesi % 50 İndirim! - Son Dakika
Güncel

Vialand ve Maxımum Kart'tan Karne Hediyesi % 50 İndirim!

Vialand ve Maxımum Kart\'tan Karne Hediyesi % 50 İndirim!

VIALAND ve Maximum Kart, ailelerin karne dönemi coşkusuna ortak olacak özel kampanyası ile kredi kartı müşterilerine VIALAND Tema Parkı'nda bilet alımlarında %50 indirim sunuyor.

13.06.2014 16:00  Güncelleme: 15:55

13-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen Maximum Kart sahipleri kendilerine gönderilen indirim kodunu kullanarak hem VIALAND gişelerinden hem de www.vialand.com web sitesinden 4 kişiye kadar yapacakları bilet alımlarında %50 indirimden yararlanıyor. Kampanyadan İş Bankası Maximiles ve MercedesCard sahipleri de yararlanabiliyor. İş Bankası kredi kartı sahiplerine özel indirim kodları e-posta ve SMS yoluyla gönderiliyor. Kampanya 18 yaşından küçük çocukların aileleri ile katılımı halinde geçerli oluyor.

VIALAND gişelerindeki bilet alımlarında kampanyadan yararlanmak için gönderilen indirim kodunun gişedeki yetkiliye gösterilmesi yeterli oluyor. www.vialand.com adresinden yapılacak bilet alımlarında ise indirim kodunun bilet alım sayfasındaki 'promosyon kodu' alanına girilmesi bekleniyor. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi maximum.com.tr'de yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vialand ve Maxımum Kart'tan Karne Hediyesi % 50 İndirim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement