Vicdan Azabına Dayanamadı Cinayeti İtiraf Etti - Son Dakika
Güncel

Vicdan Azabına Dayanamadı Cinayeti İtiraf Etti

Vicdan Azabına Dayanamadı Cinayeti İtiraf Etti

Bursa'da emlakçı 51 yaşındaki Y.G., arsa satışında komisyon paylaşımı nedeniyle kendisine 5 bin liralık senet imzalatmak isteyen meslektaşı 47 yaşındaki Fethi Doğan'ı bıçakla ağır yaraladı.

12.01.2013 16:30

Bursa'da emlakçı 51 yaşındaki Y.G., arsa satışında komisyon paylaşımı nedeniyle kendisine 5 bin liralık senet imzalatmak isteyen meslektaşı 47 yaşındaki Fethi Doğan'ı bıçakla ağır yaraladı. Daha sonra otomobili ile ormanlık alana götürdüğü Doğan'ı burada döverek yol kenarında ölüme terk ettiği ileri sürülen Y.G., polisin kendisini serbest bırakmasından bir süre sonra vicdan azabına dayanamayıp emniyete gelerek cinayeti itiraf etti.

Kastamonu'da polislik yaparken 2009 yılında meslekten ihraç edilen Fethi Doğan, Bursa'ya yerleşip emlakçılık yapmaya başladı. İddiaya göre Fethi Doğan, kendisi gibi emlakçı olan Y.G.'den, merkez Nilüfer İlçesi'ndeki bir arsanın satışından komisyon paylaşımı nedeniyle anlaşmazlığa düştü

Geçen perşembe günü saat 16.30'da Fethi Doğan, Nilüfer'e bağlı Balabancık Köyü yakınlarında, yine arsa satışı için buluştuğu Y.G.'den, iddiaya göre alacağına karşılık 5 bin liralık senet imzalamasını istedi. Y.G. senet imzalamayınca aralarında tartışma başladı. İddiaya göre Fethi Doğan bıçakla Y.G.'ye saldırdı. Bıçağı alan Y.G., Doğan'a defalarca saplayarak ağır yaraladı.

ORMANA GÖTÜRÜP ÖLÜME TERKETTİ

Emlakçı Y.G., otomobiline aldığı yaralı Fethi Doğan'ı hastaneye götürmek yerine iddiaya göre kent içinde bir süre dolaştırdıktan sonra ormanlık alana götürdü ve kıyasıya dövdükten sonra yol kenarına attı.

Ölüme terk ettiği Fethi Doğan'ın cep telefonunu alan, cebindeki evrak ile sigara ve çakmakları çıkarıp burada yakan Y.G., olayda kullandığı bıçak ile cep telefonunu dereye atıp bölgeden uzaklaştı.

VİCDAN AZABINA DAYANAMADI

Fethi Doğan'ın akşam eve dönmemesi üzerine ailesi polise başvurdu. Yapılan araştırmada, Fethi Doğan'ın en son meslektaşı Y.G. ile görüldüğü bilgisine ulaşıldı. Dün polis tarafından ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Y.G., Fethi Doğan ile perşembe günü görüştüğünü belirterek, "Bir süre konuştuk. Daha sonra satın alacağı bir araziye bakmak için ayrıldı. Sonra kendisiyle hiç konuşmadım ve görüşmedim" dedi.

Bu ifadesinin ardından Y.G. serbest bırakılırken, polis Fethi Doğan'ı aramayı sürdürdü. Ancak gece boyu vicdan azabı çektiğini söyleyen Y.G., bu sabah, serbest bırakıldığı Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek itirafta bulundu. Polislerle birlikte olay yerine giden Y.G.'nin gösterdiği yerde Fethi Doğan'ın cesedi bulundu. Y.G. bıçağı ve telefonu attığı yeri de gösterdi. Fethi Doğan'ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Olup bitenleri soğuk kanlılıkla anlatan Y.G., "Bana hakaret etti. Bıçak çekti. Ben de kendimi korumak için onu yaraladım. Sonra da yaralı şekilde aracıma koydum. Ormanlık bir alana getirdim. Hala yaşıyordu. Burada dövdüm. Sonra yol kenarına bıraktım. Yaşıyordu. 15 dakika bekleyip ayrıldım" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu devam eden emlakçı Y.G., işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. - Bursa/ Osmangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vicdan Azabına Dayanamadı Cinayeti İtiraf Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement