2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda bugün oynanacak Türkiye - Kazakistan maçı öncesi Türk Telekom Arena'da ısınırken kendisine küfredilen Volkan Demirel, stadı terk etti.
Küfürler nedeniyle önce tribüne doğru giden ve taraftarları uyaran Volkan Demirel, eleştiri ve küfürlerin devam etmesi üzerine, yedek kulübesine dönerek "Beni değiştirin" işareti yaptı. Eldivenlerini çıkaran Volkan Demirel, soyunma odasına yöneldi. Demirel'in yerine Volkan Babacan ilk 11'e girdi.
TT Arena'da yaşanan bu tatsız olayda Volkan Demirel'i tahrik eden taraftarlar arasında yeşil beyaz formalı ve Galatasaray formalı futbolseverler olduğu görüldü. Volkan daha sonra stadı tamamen terk etti.
Bu arada tribünlere sadece Galatasaraylı futbolcuların çağrılması dikkat çekti. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Volkan Demirel Stadı Terk Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.