Vural Coşkun Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Vural Coşkun Seçim Sonuçları

Vural Coşkun Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kayseri Felahiye belediye başkan adayı olan Vural Coşkun isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:11

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kayseri Felahiye belediye başkan adayı olan Vural Coşkun isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kayseri Felahiye ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Vural Coşkun isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Kayseri Felahiye adayı Vural Coşkun kimdir? AK Parti Kayseri Felahiye adayı Vural Coşkun yüzde kaç oy aldı?

Vural Coşkun Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kayseri Felahiye belediye başkan adayı olarak gösterilen Vural Coşkun Felahiye ilçesinde % 43,80 oranında oy almıştır. Felahiye ilçesinde % 43,80 oranında oy olan Vural Coşkun adlı AK Parti adayı toplamda 1.703 adet oy sayısına ulaştı.

Vural Coşkun Kimdir?

Vural Coşkun Seçim Sonuçları

Vural Coşkun, Küçük Toraman'da doğdu. İlk ve ortaokulu tamamladıktan sonra Felahiye Lisesi'nden mezun oldu. Eskişehir Anadolu Universitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümünü kazanan, Coşkun, üniversiteye bir süre devam ettikten sonra babasının büyük çapta çiftçilik yapmasından dolayı eğitimini yarıda bıraktı ve babasıyla birlikte çalışmaya devam etti. 1998 yılında Felahiye'de gübre, kömür, hububat alım satımıyla esnaflığa başlayan Coşkun, her köyden ve beldeden yanına birer kişi alarak 10 kişi ile Felahiye'de Toprak Tahlil Laboratuvarını kurdu. Felahiye Belediyesi'nin yolcu taşıma işini özelleştirme kararı aldıktan sonra ihaleyi alan Coşkun, Felahiye Turu kurdu ve köylerdeki minibüsçülük yapan kişileri, taşıma işi için Felahiye Tura kazandırdı. AK Parti Felahiye İlçe Teşkilatı'nın kurulmasında katkısı olan Coşkun, 2011 ve 2012 AK Parti Siyaset Akademisi kursunu bitirerek sertifikasını aldı. 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Felahiye Belediye Başkanı seçildi. Vural Coşkun, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Kayseri Felahiye Belediye Başkan adayıdır.

Kayseri Felahiye ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Vural Coşkun Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement