Doğa Koruma ve Milli Parklar Beypazarı Şefliği görevlileri, kar yağışı sebebiyle yaban hayatının olumsuz etkilenmemesi amacıyla Ankara'nın Beypazarı ilçesinde doğaya yem bıraktı.
Beypazarı ilçesinde kar yağışının etkili olmasının ardından yabani hayvanların aç kalmaması amacıyla, Doğa Koruma ve Milli Parklar Beypazarı Şefliği görevlilerince doğaya yem bırakılması kararlaştırıldı.
Bu çerçevede, araçlara konulan yemler görevlilerce, yabani hayvanların yoğun yaşadığı Kuyucak ve Batça mahalleleri ile Keltepe bölgesindeki dağlık alanlar ile Macun ve Oymaağaç mahallerindeki ormanlık alanlara bırakıldı.
Yetkililer, yörede kar yağışının etkili olduğuna işaret ederek, yemlerin özellikle yabani hayvanların yoğun olarak yaşadığı bölgelere bırakıldığını kaydetti.
Son Dakika › Güncel › Yaban Hayatı İçin Doğaya Yem Bıraktılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?