Yalova'da "Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni" - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Yalova'da "Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni"

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Yalova'da, kalp krizi geçirmesi sonucu vazife malulü olan polis memuru Hilmi Erkan Kocabaş'a devlet övünç madalyası ve beratı teslim edildi.

Yalova'da, kalp krizi geçirmesi sonucu vazife malulü olan polis memuru Hilmi Erkan Kocabaş'a devlet övünç madalyası ve beratı teslim edildi.

Artvin'in Arhavi ilçesinde bir yıl önce vazife malulü olan Kocabaş'a madalyası ve beratı, Valilikte düzenlenen toplantıda Vali Selim Cebiroğlu tarafından verildi.

Törene, Karamürselbey Eğitim Merkezi Komutanı Tuğamiral İbrahim Özdem Koçer, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Mustafa Ürkmez ile Kocabaş'ın ailesi katıldı.

Kaynak: AA