Yalova'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı - Son Dakika
Güncel

Yalova'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı

Yalova\'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kazada, olay yerinde hayatını kaybeden 2 kişi ve hastanede tedavi altına alınan 5 yaralı bulunuyor. Yalova Valisi Muammer Erol, kaza hakkında bilgi almak için olay yerine gitti.

03.08.2023 21:39

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinden Yalova istikametine giden sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 34 EMF 078 plakalı otomobil, Şenköy mevkisinde karşı yönden gelen 34 EC 174 plakalı otomobille çarpıştı. Bu sırada 34 EMA 679 plakalı otomobil de kaza yapan araçlar nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada, 34 EC 174 plakalı araçta bulunan S.S. olay yerinde, N.S. de kaldırıldığı Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Diğer araçlardaki 5 yaralının ise hastanedeki tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza sonrası bölgeden geçen Yalova Valisi Muammer Erol, yetkililerden kazayla ilgili bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hakan büyük gumus: Ben Esenköy beldesinden cinarciga gidiyordum kazaya karışan araç plakası 34 ile başlıyordu Audi marka araç Esenköyun içinde arkamdan geliyordu esenkoyun çıkışı dik virajlı rampadir bunu hepimiz biliyoruz benim önümde iki araç mevcuttu karşımızda keskin viraj olmasına rağmen beni sollayip önümdeki iki aracıda geçti ve Kocadere mevkihinde Audi aracın kazaya karıştığını gördüm 3 0 Yanıtla

Advertisement