Yapılan Kanal Hattı İle Çevre Kirliliği Önlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yapılan Kanal Hattı İle Çevre Kirliliği Önlendi

Yapılan Kanal Hattı İle Çevre Kirliliği Önlendi
24.09.2018 14:16

HATSU altyapı eksikliklerini tamamlayarak kötü kokuların önüne geçmek için kanalizasyon hattı çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine Kırıkhan ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Sokak'ta çevreye akan atık suları bertaraf etmek amacıyla çalışma başlatan HATSU, döşediği 70 metrelik kanal hattı ile atıkların çevreye akmasının ve kötü kokuların önüne geçti.

Kanalizasyon hattı olmayan mahalle, sokak ve caddelerin tespit edilip projeler geliştirildiğine dikkat çeken Genel Müdürlük, yürütülen kapsamlı çalışma sayesinde bölgenin kanal hattı eksikliğinin giderildiğini ve mahalle sakinlerinin büyük bir rahata kavuştuğunu belirtti.

İdare ayrıca, kanalizasyon ana muayene bacaları ve yağmur suyu hatlarında meydana gelen tıkanıklıkların giderilmesi amacıyla kapsamlı temizlik çalışmaların kent genelinde sürdüğünü belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yapılan Kanal Hattı İle Çevre Kirliliği Önlendi - Son Dakika


Advertisement