YAVUZTÜRK ESNAFIYLA HASBİHAL - Son Dakika
Güncel

YAVUZTÜRK ESNAFIYLA HASBİHAL

YAVUZTÜRK ESNAFIYLA HASBİHAL

Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen Yavuztürk Mahallesi esnaf ve vatandaşlarıyla Niyazi Sayın Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.

10.03.2014 16:12  Güncelleme: 16:09

“Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada dua ve desteklerinizi bekliyoruz. Yavuztürk mahallemizde bulunan siz değerli esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek projelerimizi anlatmak istedik. “ diyen Hilmi Türkmen esnafın talep ve önerilerini dinleyerek sorularını cevaplandırdı.

“Yeni dönemde ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışımız ile vatandaşlarımızı mahalle sakinlerimizi ziyaret ederek mahallemiz için aldığımız kararları istişareler ederek sizlerin kararına sunacağız.  Üsküdar’ımızın marka değerine değer katacak projelerle hizmetinize talibiz. Üsküdar bereketli bir ilçedir. Bizim kadim şehirlerimiz adeta insan ruhunun yansıması, cennet hayalinin bir izdüşümüdür. Allah'ın takdiri ve sizlerin desteği ile çıktığımız bu hizmet yolculuğuna 30 Mart'tan sonrada devam edeceğiz. İlgi, alakanız, destek ve dualarınız için teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile Üsküdar’ımızda yeni dönemde en güzel hizmetleri birlikte gerçekleştireceğiz.” Sözleriyle yeni dönemde esnafın destek ve dualarına talip olduklarını dile getirdi.

Kültür merkezindeki buluşmanın ardından sokağın nabzını yoklamak adına Yavuztürk Mahallesi’nde dolaşan Türkmen ve partililer vatandaşlarla ve esnafla sohbetlerine bu gezide devam etti. Sık sık durup birileriyle sohbet eden Türkmen bu ilgiden duyduğu memnuniyeti tebessüm ederek ifade etti. 

 


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel YAVUZTÜRK ESNAFIYLA HASBİHAL - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement