Yeni Kayıt İçin Gelen Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım İmkanı - Son Dakika
Güncel

Yeni Kayıt İçin Gelen Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım İmkanı

Yeni Kayıt İçin Gelen Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım İmkanı

Osmaniye Belediyesi, Korkut Ata Üniversitesi'ni kazananlar için, otobüs terminali ve üniversite kayıt biriminde, iki adet danışma masası kurdu.

03.09.2013 11:57  Güncelleme: 12:30

Osmaniye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından , Korkut Ata Üniversitesi'ne yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için Osmaniye otogarı ile Korkut Ata Kampusu içerisinde iki adet danışma masası oluşturuldu. Belediye tarafından Fakıuşağı Kooperatifi işbirliği ile otogar-kampüs arasında kayıt için gelen öğrencilere üniversiteye ücretsiz ulaşım imkânı sağlandı.

Kayıt için Osmaniye'ye gelen ve belediye danışma masasına uğrayan öğrencilere belediye tarafından hazırlanan hoş geldiniz broşürleri, bloknot, kalem ve flaş bellek hediye edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara , Osmaniye'ye kayıt için gelen öğrencilere seslenerek:

" Osmaniye Belediye Başkanı olarak öncelikle ; 2013-2014 eğitim öğretim yılında kentimizi, üniversitemizi seçmeniz nedeniyle size ve ailenize teşekkür ediyor ve MUTLU ŞEHİR OSMANİYE'ye hoş geldiniz diyorum. Yeni dünyalara açılan, çağdaş bilim kapısı olma hedefiyle yola çıkan Korkut Ata Üniversitesi, yüksek öğretim programlarıyla, sizi yaşama en iyi şekilde hazırlayacak, fiziki ve sosyal altyapı olanaklarıyla çağdaş, araştıran, sosyal sorumluluk sahibi, çevre bilinci gelişmiş, yaratıcı, özgün ve özgüvenli bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.Bizlere emanet edilen siz değerli öğrencilerimizin, erişkin hayatına ve mesleğinize giden bu yolda, hayallerinizi gerçekleştirmeye başladığınız bu ilk adımda bilmenizi isteriz ki, Belediyemiz personeli ile birlikte her zaman yanınızda olacağız. 2013-2014 öğretim yılında; " MUTLU ŞEHİR OSMANİYE " adına, hepinizin başarı dolu geçmişini kutluyor ve daha da parlak bir gelecek için yolunuza güvenle devam edeceğinize inanıyorum. Yolunuz açık, ufkunuz geniş olsun, selam ve saygılarımla" dedi.

Osmaniye Belediyesi Danışma Masaları kayıtların sona ermesinin kararlaştırıldığı 6 Eylül Cuma gününe kadar, görevine devam etmesi planlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Kayıt İçin Gelen Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement