Yenifakılı'da Cinayet Soruşturmasında 2 Ceset Daha Bulundu - Son Dakika
Güncel

Yenifakılı'da Cinayet Soruşturmasında 2 Ceset Daha Bulundu

Yenifakılı\'da Cinayet Soruşturmasında 2 Ceset Daha Bulundu

Yozgat'ın Yenifakılı İlçesi'nde geçen 2 Mart'ta kaybolan ve 28 Nisan'da tarlada gömülü olarak bulunan 51 yaşındaki Şinasi Sarıaslan'ın cinayetini soruşturan Jandarma, bugün bir evin bahçesinde ve arazide gömülü 2 cesete daha ulaştı.

11.05.2012 17:35

Yozgat'ın Yenifakılı İlçesi'nde geçen 2 Mart'ta kaybolan ve 28 Nisan'da tarlada gömülü olarak bulunan 51 yaşındaki Şinasi Sarıaslan'ın cinayetini soruşturan Jandarma, bugün bir evin bahçesinde ve arazide gömülü 2 cesete daha ulaştı.

Yenifakılı Belediyesinde çalışan Şinasi Sarıaslan, 2 Mart 2012 tarihinde kaybolunca, ailesi kayıp ilanı vererek arama çalışması başlattı. 28 Nisan tarihinde bir çiftçinin tarlasını ilaçlarken yarı gömülü durumda bir ceset görmesi üzerine, durum jandarmaya bildirildi. Jandarmanın yaptığı inceleme sonucu cesedin Şinasi Sarıaslan'a ait olduğu ve bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Olayın ardından soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanların sorgulanmasında, 2 kişinin daha öldürülerek gömüldüğü belirlendi.

Dün geceden itibaren sabaha kadar devam eden kazı çalışması sonucu 33 yaşındaki Dursun K.'nın evinin bahçesinde bir kadın cesedi, çöplük mevkiinde ise bir çam ağacının altına gömülü durumda bir erkek cesedi bulundu. Kadının 20 yaşındaki Mehtap Yılmaz, erkeğin ise kadının kayınbiraderi 30 yaşındaki Ziya Yılmaz olduğu tespit edildi. Çıkarılan cesetler otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Mehtap Yılmaz ve Ziya Yılmaz'ın öldürüldükten sonra cep telefonlarından ailelerine 'biz birlikte kaçtık, kimse aramasın' diye mesaj gönderildiği iddia edildi. Ziya Yılmaz'ın Yenifakılı İlçesinde bir gazinoda çalıştığı öğrenildi.

Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Uyar, Yenifakılı'da 3 ceset bulunduğunu ve bunlardan birinin personeli olduğunu belirterek, "Personelimiz öldürüldükten sonra bir tarlaya gömülmüş olarak bulundu. Güvenlik güçlerimiz çok iyi çalıştı. Bugün de 2 ceset daha bulundu, inşallah böyle bir olay bir daha yaşanmaz" dedi.

Başkan Uyar, 3 bin nüfuslu Yenifakılı ilçesinde en büyük sıkıntıyı ilçede bulunan gazinolardan dolayı yaşadıklarını belirtti. - Yozgat/ Yenifakili

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yenifakılı'da Cinayet Soruşturmasında 2 Ceset Daha Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement