Yıldırım'da Çocuklar Tatilin Tadını Çıkarıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yıldırım'da Çocuklar Tatilin Tadını Çıkarıyor

Yıldırım\'da Çocuklar Tatilin Tadını Çıkarıyor
22.01.2018 15:40

Yıldırım Belediyesi, karne sevinci yaşayan öğrencilere hazırladığı birbirinden eğlenceli dopdolu programlarla unutulmayacak bir yarıyıl tatili yaşatıyor.

Yıldırım Belediyesi, 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı ilk döneminin tamamlanmasıyla birlikte öğrencilere keyifli bir yarıyıl tatili yaşatmak hedefiyle düzenlediği 'Çocuk Tiyatroları Festivali' büyük bir coşkuyla başladı.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde 22 Ocak-27 Ocak tarihleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek aktivitelerin ilki 'Minyonlar Müzikali' Yıldırımlı çocuklarla buluştu. Kendine has konuşmalarıyla çocukları kahkahaya boğan Minyonlar, aksiyon, komedi, eğlence, dans ve müzikleriyle miniklere unutulmaz bir gün yaşattı. Sahne ve ışıklandırmaları ile renkli bir şova imza atılan gösteri interaktif yapısıyla da çocukların büyük beğenisini kazandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırım'da Çocuklar Tatilin Tadını Çıkarıyor - Son Dakika


Advertisement