Yılın Spor Adamları, Ödüllerini Kurtuluş Kupası Ödülleri İle Birlikte Aldı - Son Dakika
Güncel

Yılın Spor Adamları, Ödüllerini Kurtuluş Kupası Ödülleri İle Birlikte Aldı

Yılın Spor Adamları, Ödüllerini Kurtuluş Kupası Ödülleri İle Birlikte Aldı

Ağrı Belediyesi tarafından düzenlenen Ağrı Dağı Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamındaki Kurtuluş Kupasının ödülleri, Yılın spor Adamları ile birlikte verildi.

16.04.2012 19:17  Güncelleme: 19:16

Geceye Ağrı Belediye başkanı Hasan Arslan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Cesim Gökçe, Gençlik Spor İl Müdürü Şafi Erim, Genel Meclis Başkanı Kenan Alkan, Diyadin Belediye Başkanı Celal Tanrıverdi, kurum müdürleri ve sporcular katıldı. Geceye katılan isimler arasında Spor Meydanı Gazetesi yazı işleri müdürü Muzaffer Batumlu ve Tek Rumeli TV Spor Müdürü Mehmet Çelik'te vardı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ" ASKF'nin 6. Yılını geride bırakmış bulunuyoruz. Altı yıl içerisinde hedeflediğimiz birçok işi yaptık. Dört takımlı ligi 12 takıma, tek kategorili ligi 11 kategoriye yükselttik. Bunları yaparken hep sporcularımızın başarılarının ödüllendirilmesi noktasında bir çalışma yapmak istemiştik. Bu gün bu hedefimize de ulaşmış olduk.

İnşallah her yıl bu töreni daha iyi bir şekilde yapacağız. Bu ödül gecesinin hazırlanabilmesi için bizden maddi manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Hasan Arslan'a spor camiası olarak minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum. Göreve geldiği günden bu güne spor camiasının yanında ki duruşu ile bizlere çok şey kattı." dedi.

13 kategorideki ödüllerin dağıtılmasından sonra Ağrı il şampiyonu olan Diyadin Belediye spor'un şampiyonluk kupası takdim edildi. Kupayı Diyadin Belediye Spor kaptanına veren Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "

Ağrı'da spor faaliyetlerinde çok şeyler değişiyor. Futbol takımı idare etmek çok zor iştir ama değerli geçlerimizi geliştirerek daha başarılı olacaklarını inanıyorum.

Ağrı Belediyesi olarak düzenlediğimiz kurtuluş şenlikleri maçlarına katılan 18 mahalle muhtarına teşekkür ediyorum. Her mahalleye halı saha yapacağız geçlerimiz halı sahada ücretsiz oynama şansı vereceğiz. Ağrı Valisi ve Ağrı İl Özel idaresi Genel Sekreterin 'de desteklerini alıyoruz. Spora vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Gençlerimizle el ele vererek Ağrımızı sporda şampiyonluklara çıkaracağız. Dedi.

Gecede Liseler Arası Dünya birincisi atletlerde ödül aldı. Antrenörleri Şirin Gönen ile birlikte ödül almaya çıkan millilerimiz ödüllerini İl Özel İdare Genel Sekreteri Cesim Gökçe'den aldı.

Gecede ödül alanlar ise şöyle;

Yılın Spor Adamı: İsmet Sarı

Yılın Futbolcusu: Âdem Bulut (Tedaşspor)

Yılın Teknik Adamı: Ahmet Atılmış (Sanayispor)

Yılın Futbol Hakemi: Erol Polat (Bölgesel Lig Hakemi)

Yılın Spor Organizasyonu: Aslan Tayhan (Futbol İl Temsilcisi)

Yılın Spora Destek Veren Kurumu: İl Özel İdaresi

Yılın Sporcusu: Ceyhan Barış (Avrupa Boks Şampiyonu)

Yılın Sporda Vefa Ödülü: Aydın Kasar

Yılın Yazılı Spor Basını: Ağrı Güncel Gazetesi

Yılın Fair-Play Ödülü: Evren Akdağ (Tedaş Spor Kulübü)

Yılın Kulüp Yöneticisi: Yılmaz Karaoğlan (Tedaş Spor Kulübü)

Yılın Spora Teşvik Ödülü: Çetin Demir(Rambo Spor Merkezi)

Yılın Spor Kulübü: (Ağrı İdmanyurdu Spor)

Jüri Özel Ödülü: Ercan Özmen (Sanayispor)

Jüri Mansiyon Ödülü (Taşlıçay Kamu Genç Kızlar Spor Kulübü)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılın Spor Adamları, Ödüllerini Kurtuluş Kupası Ödülleri İle Birlikte Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement