Yolcu Minibüsü, Akaryakıt Tankeri ve Otomobile Çarptı: 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yolcu Minibüsü, Akaryakıt Tankeri ve Otomobile Çarptı: 10 Yaralı

Yolcu Minibüsü, Akaryakıt Tankeri ve Otomobile Çarptı: 10 Yaralı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, aşırı hız nedeniyle şoförü şerit ihlali yaptığı öne sürülen yolcu minibüsü, önce bir akaryakıt tankerine ardından da otomobile çarptı.

11.08.2012 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, aşırı hız nedeniyle şoförü şerit ihlali yaptığı öne sürülen yolcu minibüsü, önce bir akaryakıt tankerine ardından da otomobile çarptı. Kazada 2'si ağır 10 kişi yaralandı.

Muğla'nın Milas İlçesi'nden Bodrum'a giden Ömer Asar (54), Torba, Kaynar Mevkisi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle yönetimindeki 48 TM 5567 plakalı yolcu minibüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs, duble yolda karşı şeride geçerek, önce Hakan Karataş'ın (37) kullandığı 06 DP 5022 plakalı akaryakıt tankerine, ardından Egemen Mehmet Çetinkaya (39) yönetimindeki 06 BU 8714 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle bankete düşen minibüs hurdaya döndü.

ŞOFÖR MİNİBÜSTE SIKIŞTI

Minibüste sıkışan şoför Ömer Asar ile yolculardan Adem Koyun (40), Kadir Çamlıbel (25), Ali Tekler (33), oğlu Hüseyin Mert Tekler (9), Asaf Öney (33), Halil Aslan (35) ile otomobil sürücüsü Egemen Mehmet Çetinkaya, eşi Bahar (34) ve kızı Selen Çetinkaya (5) yaralandı. Yaralılar, ambulanbslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Adem Koyun ve Ömer Asar'ın durumlarının ağır olduğu bildirildi. Tanker şoförü Hakan Karataş ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralanan Çetinkaya Ailesi'nin Bodrum'daki tatillerinin ardından Ankara'daki evlerine dönüş yolunda kaza yaptıkları öğrenildi.

"FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK"

Tanker şoförü Karataş, polise verdiği ifadede, "Bodrum'dan Milas yönüne gidiyordum. Karşıdan gelen minibüsün tretuvarı aşıp, bana doğru geldiğini farkettim. Direksiyonu kırıp, sağa doğru kaçtım. Ancak, minibüs buna rağmen bana yandan çarptı. Ardında da arkamdan gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Facianın eşiğinden döndük. Kaza ucuz atlatıldı diyebiliriz. Daha da kötüsü olabilirdi" dedi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yolcu Minibüsü, Akaryakıt Tankeri ve Otomobile Çarptı: 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement