Z1 İletişim Sahne Alıyor - Son Dakika
Güncel

Z1 İletişim Sahne Alıyor

Z1 İletişim Sahne Alıyor

Her kurumun ihtiyacına özel, butik pazarlama iletişimi çözümleri sunan Z1 İletişim faaliyete başladı.

28.05.2013 15:34  Güncelleme: 16:32

Hizmet verdiği kurumların ihtiyaçlarına yönelik, hedefleri ve iletişim stratejileri ile uyumlu, butik pazarlama iletişimi çözümleri sunan Z1 İletişim, Nisan 2013'te faaliyete başladı.

10 yılı aşkın bir süredir, çeşitli sektörlerde Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler bölümlerinde görev alan Ece Aydemir tarafından kurulan Z1 İletişim, kurumsal iletişim, PR, dijital pazarlama, etkinlik yönetimi, sponsorluk ve sosyal sorumluluk projelerinin yönetimi alanlarında hizmet veriyor.

Müşterileri ile güven esasına dayalı ve şeffaf ilişkilerin ön planda olduğu bir çalışma tarzını benimsediklerini belirten Ece Aydemir, iş modelleri ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Müşterimizin talebi her ne olursa olsun, bizim için en büyük öncelik, sunduğumuz hizmetin, kurumun hedefleri ve stratejileriyle uyumlu olması. Bununla birlikte, müşterinin kim olduğuna odaklandığımız kadar ne olmak istediğine ve hangi noktaya ulaşmak istediğine de odaklanıyoruz. Birlikte yola çıkarken, müşterimizin hedeflerini bilmek ve özümsemek bizi bu hedeflere daha hızlı ulaştıracak."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Z1 İletişim Sahne Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement