Ziraat Bankası Kartepe Şubesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Ziraat Bankası Kartepe Şubesi Açıldı

Ziraat Bankası Kartepe Şubesi Açıldı

Yeni kurulan ilçelerden Kartepe'de ilk banka şubesini Ziraat Bankası açtı.

18.01.2012 20:50  Güncelleme: 20:51

Aynı zamanda Kartepeli de olan Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Karslı'nın da hazır bulunduğu açılışta kurdeleyi Kocaeli Vali Ercan Topaca, Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçarslan, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Şube Müdürü Zeki Çıtlak birlikte kesti.

Değişen ve Gelişen Kartepe'nin ilk banka şubesi olan Ziraat Bankası Kartepe Şubesi, İstasyon Mahallesi Leyla Atakan Caddesi'nde kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ile açıldı. Zeki Çıtlak'ın müdürlüğünü yaptığı 3 katlı binada 7 personel görev yapıyor. Ziraat Bankası'nın 1374. Şubesi olan Kartepe Şubesi'nin resmi açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Karslı, kendi memleketi olan Kartepe'de ilk banka şubesini açmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca'da yeni kurulan ilçelerde de şube açılması yönündeki talebine Karslı, "Kocaeli'ye hizmet etmek bana gurur verir. Bu konu ile ilgileneceğim" dedi. Konuşmalar ardından Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın da aralarında bulunduğu protokol açılış kurdelesini kesti. Her türlü bankacılık hizmetinin verildiği Ziraat Bankası Kartepe Şubesi'nde protokol çay içip sohbet etti.

Açılışta Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Karslı ile sohbet eden Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçeye kazandırdıkları banka şubesinin açılışından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Finans çevrelerinden alınan bilgilere göre Yapı Kredi Bankası ile İş Bankası'nın da Kartepe İlçesi'nde şube açmak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ziraat Bankası Kartepe Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement