Zonguldak İl Sağlık Müdürü Bilal Cin, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri bünyesinde görev yapan 112 Acil Sağlık personeline eğitim verildiğini bildirdi.
Cin, yaptığı yazılı açıklamada, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri bünyesinde görevli acil tıp teknisyeni ve acil ambulans bakım teknikerlerine yönelik, Zonguldak Öğretmenevi'nde bir hafta sürecek temel modül eğitiminin verildiğini belirtti.
Eğitime, 19 sağlık çalışanının katıldığını ifade eden Cin, şunları kaydetti:
"Eğitmenler tarafından verilen eğimde, personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek için temel eğitim, EKG ve temel yaşam desteği olmak üzere birçok konuda geniş kapsamlı olarak teorik ve uygulamalı olarak eğitimler veriliyor. Müdürlüğümüze bağlı 112 Acil Sağlık ekiplerinde görevli personellerimizin bilgi ve becerilerini artırmak ve yenilemek için Sağlık Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda verilen beş eğitimden birincisi olan temel modül eğitimini düzenlemiş bulunmaktayız. Bu eğitimler sayesinde özellikle yeni başlayan personellerimizin 112 Acil Sağlık hizmetlerine adaptasyonunu sağlıyoruz."
Son Dakika › Güncel › Zonguldak'ta 112 Acil Sağlık Personeline Eğitim - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.