ABD'li yayıncının "FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü" iddiası sosyal medyayı karıştırdı! Paylaşım hemen silindi - Son Dakika
Güncel

ABD'li yayıncının "FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü" iddiası sosyal medyayı karıştırdı! Paylaşım hemen silindi

ABD'li bir kitap yayıncısı sosyal medyadan taziye mesajı paylaşarak FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğünü ve terör örgütünü artık Cevdet Türkyolu'nun temsil edeceğini öne sürdü. Sosyal medyada gündem olan iddianın yer aldığı paylaşım kısa sürede kaldırılırken, aynı paylaşımı yapan bir başka yayıncı ise hacklendiklerini dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde ise FETÖ elebaşı Gülen'in zehirlendiği ve durumunun kötü olduğu iddia edilmişti.

09.03.2022 09:48  Güncelleme: 09:53

FETÖ'nün ABD'deki yayıncıları Tughra Books ve Blue Dome Press'in Twitter hesaplarından Türkiye saatiyle 23.37'de terörist başı Fethullah Gülen'in öldüğü duyuruldu.

ABD'li kitap yayıncısının 'FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü' iddiası sosyal medyada gündem oldu

TAZİYE İLANI KISA SÜRE SONRA SİLİNDİ

Yayıncı, FETÖ terör örgütünü artık Cevdet Türkyolu'nun temsil edeceğini açıklayarak taziye mesajı yayınladı. Taziye ilanı formatındaki tweetler kısa süre sonra silindi.

ABD'li kitap yayıncısının 'FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü' iddiası sosyal medyada gündem oldu
Terör örgütü lideri Gülen, 1999 yılından bugüne ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunan bu malikanede yaşıyordu.

"HESABIMIZ HACKLENDİ"

FETÖ'nün ABD'deki bir başka yayıncısı Ant Stores sosyal medyadan paylaştığı mesajında hacklendiklerini belirtti. Paylaşımda, "Şu anda hesaplarımız yoğun saldırı altındadır. The Fountain dergisinin hesabı hacklenmiştir. Geri alma çalışmalarımız devam etmektedir. İlgili hesaplardan geçtiğimiz 1 saat içinde yapılan paylaşımlar gerçekdışıdır" ifadeleri kullanıldı.

ABD'li kitap yayıncısının 'FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü' iddiası sosyal medyada gündem oldu

TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERİ GÜLEN'İN ZEHİRLENDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, son yayınlanan videosunda hasta olduğunu, çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hasta olduğunu belirtmişti. FETÖ elebaşı Gülen'in Pensilvanya'daki çiftliğinde zehirlendiği ve durumunun ağır olduğu iddia edilmişti. Gülen'in hastaneye sevk edildiği öne sürülmüştü.

ABD\'li yayıncının "FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü" iddiası sosyal medyayı karıştırdı! Paylaşım hemen silindi

Son Dakika Güncel ABD'li yayıncının 'FETÖ elebaşı Fethullah Gülen öldü' iddiası sosyal medyayı karıştırdı! Paylaşım hemen silindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement