Adıyaman'da Tekne Alabora, Bir Kişi Kayboldu - Son Dakika
Son Dakika Logo
3-sayfa

Adıyaman'da Tekne Alabora, Bir Kişi Kayboldu

Adıyaman\'da Tekne Alabora, Bir Kişi Kayboldu
21.12.2025 18:04

Adıyaman'da balık tutarken teknesi alabora olan gruptan bir kişi kayboldu, arama çalışmaları sürüyor.

Adıyaman'da, balık tutmak için Atatürk Barajı göletine açılan 5 arkadaştan 1'i teknenin alabora olması sonucu suda kayboldu.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 5 arkadaş bindikleri tekneyle Atatürk Baraj göletine açıldı. Balık tutmak için baraja açılan arkadaşların bindiği tekne bir süre sonra alabora oldu. Teknede bulunan 4 arkadaş kendi imkanları ve çevredeki vatandaşların yardımıyla kıyıya çıkarken 30 yaşlarında olduğu öğrenilen Ömer Çakır ise su içerisinde kayboldu. Durum üzerine olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ekipleri ve polis dalgıç ekipleri sevk edildi. Ekipler, suda kaybolan Ömer Çakır'ın bulunması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3-sayfa Adıyaman'da Tekne Alabora, Bir Kişi Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement