Atletizm Heyeti Vali Demirtaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Atletizm Heyeti Vali Demirtaş'ı Ziyaret Etti

Atletizm Heyeti Vali Demirtaş\'ı Ziyaret Etti

Çocuk Atletizmi Eğitim Kurulu Başkanı Nejdet Ayaz, beraberinde Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Bölümü Başkanı ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu As Başkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Spor Yorumcusu Haldun Domaç ve beraberindeki heyet Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.

26.05.2016 17:52

Çocuk Atletizmi Eğitim Kurulu Başkanı Nejdet Ayaz, beraberinde Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Bölümü Başkanı ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu As Başkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu, Spor Yorumcusu Haldun Domaç ve beraberindeki heyet Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Çocuk Atletizmi Eğitim Kurulu Başkanı Nejdet Ayaz, antrenörlük eğitimi ve madde bağımlılığına karşı çeşitli eğitimler vermek üzere Adıyaman'a geldiklerini dile getirerek, "Bu proje kapsamında Halk Eğitim Merkezinde kurslar açacağız. Verilecek bu eğitimler sonucunda katılımcılara dünyada geçerli olan bir sertifika takdim edeceğiz. Sertifika verilecek tüm kursiyerlere ayrıca tişört dağıtacağız. Ayrıca, bu proje kapsamında pilot seçilen bir okula malzeme seti dağıtacağız. Bu projenin Adıyaman'da da uygulanmasını talep eden sayın Valimize çok teşekkür ediyorum" dedi. Atletizm heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş ise, "Adıyaman'da spora karşı her geçen gün ilgi ve alaka artarak devam etmektedir. Adıyaman'da gençlerimizin sosyal ve sportif ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla il genelinde çok önemli spor yatırımları hayata geçiriyor ve spor alanlarını modern hale getirerek gençlerimize daha fazla imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Bunun karşılığını da gençlerimiz sportif alanlarda sağladıkları başarılarla bizlere armağan etmektedir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Çocuk Atletizmi Eğitim Kurulu Başkanı Nejdet Ayaz, Adıyaman'da spora yaptığı katkılardan dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a bir adet teşekkür belgesi takdim ederek, Mili Takım eşofmanı hediye etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atletizm Heyeti Vali Demirtaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement