Aydın Bbp, Muhsin Yazıcıoğlu'nu Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Aydın Bbp, Muhsin Yazıcıoğlu'nu Unutmadı

Aydın Bbp, Muhsin Yazıcıoğlu\'nu Unutmadı

Aydın’da Muhsin Yazıcıoğlu ölümünün 5. yıldönümünde BBP ve sevenleri tarafından lokma hayrı yapılarak dualarla birlikte anıldı.

27.03.2014 13:09

Aydın'da Muhsin Yazıcıoğlu ölümünün 5. yıldönümünde BBP ve sevenleri tarafından lokma hayrı yapılarak dualarla birlikte anıldı.

5 yıl önce geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birilik Partisi'nin (BBP) Merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümü nedeniyle Aydın Sevgi Yolunda partililer ve sevenleri tarafından lokma hayrı yapıldı.

2009 Mahalli İdareler Genel Seçimi çalışmaları sırasında Kahramanmaraş'ta geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatını kaybedenler için dua edilerek vatandaşlara karanfil dağıtıldı.

"ASLA PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

2009 Mahalli İdareler Genel Seçimi çalışmaları sırasında Kahramanmaraş'ta geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün aydınlatılacağı güne kadar bu işin takipçisi olacakları belirten BBP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Yeter, " Türkiye'de olup biten bütün hadiselerden o günkü siyasi iktidarlar ve devleti yöneten insanlar sorumludur. Mesele sadece Muhsin Yazıcıoğlu'nun kazası meselesi değildir. Biz mutlaka bunun açığa çıkarılmasını işitiyoruz ve bunun devletin bir görevi olduğuna inanıyoruz. Dolayısıyla ülkede birçok uçaklar düşürülüyor ve birçok kişi öldürülüyor fakat bunları kimlerin yaptırdığı ortaya çıkartılmıyor. İnsanlarımızın geleceğe umutla baktığı ve huzurla yaşadığı bir ülke istiyoruz. Her şeye rağmen ben hukuka güveniyorum ve bu işin takipçisi olacağız mutlaka bir gün rahmetli merhum başkanımızın sır olan ölümünün aydınlatılacağına inanıyoruz. Asla peşini bırakmayacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Bbp, Muhsin Yazıcıoğlu'nu Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement