8 Yıldır Husumet Yaşadığı Bacanağı ve Baldızına Kurşun Yağdıran Cani Adamın, Cezası Belli Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

8 Yıldır Husumet Yaşadığı Bacanağı ve Baldızına Kurşun Yağdıran Cani Adamın, Cezası Belli Oldu

Antalya'da geçtiğimiz yıl Ağustos ayında, evinin bahçesinde bacanağı ve baldızı ile yaşadığı tartışmanın ardından ikisini de tüfekle vurarak öldüren cani adam, 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

15.12.2018 17:30  Güncelleme: 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 21 Ağustos 2017 tarihinde bacanağını ve baldızını tüfekle başlarından vurarak öldüren Süleyman D. 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırdı.

8 Yıldır Husumet Yaşadığı Bacanağı ve Baldızına Kurşun Yağdıran Cani Adamın, Cezası Belli Oldu

ZANLI DURUŞMAYA, SES VE GÖRÜNTÜLÜ BİLİŞİM SİSTEMİ İLE KATILDI

Manavgat 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında öldürülen Dursun-Emine Ayaz çiftinin oğulları, akrabaları hazır bulunurken Alanya Cezaevinde tutuklu bulunan sanık Süleyman D, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi sistemi ile duruşmaya katıldı.

8 Yıldır Husumet Yaşadığı Bacanağı ve Baldızına Kurşun Yağdıran Cani Adamın, Cezası Belli Oldu

AYAZ AİLESİNİN AVUKATI CEZAYA İTİRAZ EDECEKLERİNİ AÇIKLADI

Manavgat 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Süleyman D. hakkında Dursun-Emine Ayaz çiftini öldürme suçundan 2 kez müebbet, cinayetten önce Dursun-Emine Ayaz ve çocuklarını öldürmeye teşebbüs, tehdit ve hakaret suçlarından birden fazla kişiye karşı işlenmiş olması nedeniyle hiçbir indirim olmaksızın 6 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Kısa bir açıklama yapan Ayaz ailesinin avukatları Mustafa Çetin, verilen cezayı tatmin edici bulmadıklarını belirterek, ağırlaştırılmış müebbet cezasına dönüştürülmesi için itiraz edeceklerini söyledi.

8 Yıldır Husumet Yaşadığı Bacanağı ve Baldızına Kurşun Yağdıran Cani Adamın, Cezası Belli Oldu

BACANAĞI VE BALDIZINA KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, geçtiğimiz yıl 21 Ağustos tarihinde Antalya'nın Manavgat ilçesi Karacalar Mahallesi'nde meydana geldi. Süleyman D., bacanağı Dursun ve baldızı Emine Ayaz'ı evlerinin bahçesinde yaşanan tartışmanın ardından tüfekle vurarak öldürdü. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, şahsı olayın meydana geldiği evin 30 metre ilerisinde kendi evinde suç aleti tüfekle birlikte gözaltına aldı.

8 Yıldır Husumet Yaşadığı Bacanağı ve Baldızına Kurşun Yağdıran Cani Adamın, Cezası Belli Oldu

8 YIL ÖNCESİNE DAYANAN HUSUMET

Süleyman D. ile öldürdüğü bacanağı Dursun Ayaz'ın arasındaki husumetin ise 8 yıl öncesine dayandığı ortaya çıktı. 8 yıl önce Karacalar Mahallesi'nde Süleyman D.'nin evinde ve M.K. isimli bir kişinin aracında yapılan aramalarda çok sayıda kaçak içki, etiket ve kapak basımında kullanılan bir adet mekanizma ele geçirilmiş, olayla ilgili Süleyman D. ve M.K. jandarma tarafından gözaltına alınmıştı. Bu olaydan sonra kendisini bacanağının Dursun Ayaz'ın ihbar ettiğini düşünen Süleyman D. ile iki aile arasında husumet başladı.

8 Yıldır Husumet Yaşadığı Bacanağı ve Baldızına Kurşun Yağdıran Cani Adamın, Cezası Belli Oldu

KAÇAK SU KULLANIMI CEZASI BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU

Son olarak olaydan bir hafta kadar önce Süleyman D.'nin kaçak su kullandığı gerekçesiyle işlem yapıldı. Süleyman D., bu olaydan da kendisini ihbar ettiğini düşündüğü bacanağı Dursun Ayaz'ı sorumlu tuttu. Dursun Ayaz'ın evinin yakınına gelerek tüfekle havaya ateş eden zanlı, Dursun Ayaz'ın ihbarı üzerine jandarma tarafından gözaltına alındı. Yine hakkında işlem yapılan şahıs serbest bırakıldı. Bu olayın ardından bir gün sonra Dursun ve Emine Ayaz'ın evine gelen Süleyman D. önce evin balkonuna ateş etti. O anda bahçede bulunan ve silah sesini duyup evin önüne gelen Dursun ve Emine Ayaz çifti, kısa süreli tartışmanın ardından Süleyman D.'nin tüfeğinden çıkan kurşunların hedefi oldu. Karı-kocayı yakın mesafeden başlarından vuran Süleyman D. evine geçti ve balkona çıkıp komşulara, "Kimse gelmesin geleni vururum" diye bağırdı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma, şahsı kendi evinde gözaltına aldı.

8 Yıldır Husumet Yaşadığı Bacanağı ve Baldızına Kurşun Yağdıran Cani Adamın, Cezası Belli Oldu

ZANLI ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olay yerinde yapılan tatbikatın ardından yine yoğun güvenlik önlemleri altında çelik yelekle adliyeye getirilen Süleyman D. savcılıktaki işlemlerinin ardından çıkartıldığı mahkemede tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderildi.

Manavgat 2. Ağır Ceza Mahkemesinde dün görülen karar duruşmasında, Süleyman D. hakkında Dursun-Emine Ayaz çiftini öldürme suçundan 2 kez müebbet, cinayetten önce Dursun-Emine Ayaz ve çocuklarını öldürmeye teşebbüs, tehdit ve hakaret suçlarından birden fazla kişiye karşı işlenmiş olması nedeniyle hiçbir indirim olmaksızın 6 yıl hapis cezasına çarptırdı.

8 Yıldır Husumet Yaşadığı Bacanağı ve Baldızına Kurşun Yağdıran Cani Adamın, Cezası Belli Oldu
8 Yıldır Husumet Yaşadığı Bacanağı ve Baldızına Kurşun Yağdıran Cani Adamın, Cezası Belli Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 8 Yıldır Husumet Yaşadığı Bacanağı ve Baldızına Kurşun Yağdıran Cani Adamın, Cezası Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • YAŞASIN HAK ADALETİ......: iş işden geçmiş. ceza versen ne olur vermesen ne olur,yapabiliyorsan kısasa kısas az da olsa yürekler hafifler....... 30 0 Yanıtla
  • kemal: obu değilde avukat cezaya itiraz edeckmiş.. çok komiksiniz çokk.. utanmazsan tahliye isticeksin. 6 2 Yanıtla
  • Oy Fadime: Akrabalar Insanları çilleden çıkarırlar uzak dur Akrabadan yardımlaşma biti yoktur. 6 1 Yanıtla
  • ADANALI: O DEĞİLDE ÖLEN ADAMIN SIFATI hiç İSPİYONCUYA BENZİYORMU ? bi daha bakın hele hiç benziyormu 3 2 Yanıtla
  • Mersin merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı
    09:15 Mersin merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı

    Mersin merkezli 3 ilde gerçekleştirilen operasyonda, göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör yakalandı. Jandarma ekipleri, kaçak göçmenleri yurda sokan, barındıran ve yurt dışına çıkmalarını sağlayan şüphelileri belirledi. Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada ise cep telefonları, sim kartlar ve suçtan elde edilen 38 bin 700 TL ele geçirildi.

  • Mersin merkezli operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı
    09:09 Mersin merkezli operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı

    Mersin merkezli 3 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör yakalandı. Operasyonda şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada cep telefonları, sim kartlar ve 38 bin 700 TL ele geçirildi.

  • Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptığı 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaralandı
    08:52 Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptığı 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaralandı

    Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun durumu ağır. Sürücü olay yerinden kaçarken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mahalle sakinleri, yetkililerin önlem almasını ve benzer kazaların yaşanmaması için trafik düzenlemelerinin yapılmasını istedi.

  • Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada
    08:52 Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada

    Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minik kız çocuğuna müdahale ederken, sürücü kaçtı. Polis ekipleri sürücüyü gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • İzmir'de CHP Gençlik Kolları Başkanı ve 3 Yönetici Gözaltına Alındı
    08:46 İzmir'de CHP Gençlik Kolları Başkanı ve 3 Yönetici Gözaltına Alındı

    İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Okan Er ve diğer 3 ilçe yöneticisi, Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 4 yönetici, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

  • Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı
    08:21 Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde mücadele eden Gizem, dokunulmazlık oyununda sakatlanarak yere düştü. Acı içinde kıvranan yarışmacı, hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, Gizem'in durumunun ciddi olduğunu ve yarışmaya devam edip edemeyeceğinin raporlarla belirleneceğini söyledi.

  • İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı
    08:19 İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

    İzmir'de jandarma ekipleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik MİT destekli şafak operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    08:15 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi
    08:14 Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı
    08:12 İzmir'de MİT destekli operasyonda 5 PKK şüphelisi gözaltına alındı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli, İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen MİT destekli şafak operasyonunda gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • Mersin'de PKK/KCK Operasyonu: 11 Gözaltı
    08:11 Mersin'de PKK/KCK Operasyonu: 11 Gözaltı

    Mersin polisi, terör örgütü PKK/KCK'ye yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, kendilerine muhalif olarak gördükleri kişilere tehditler savurmak, baskı yapmak ve seçim irtibat bürosu açılışlarında terörü ve teröristi öven örgütsel sloganlar atmakla suçlanıyor. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda ise ruhsatsız silahlar ve örgütsel dijital materyaller ele geçirildi.

  • İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı
    08:06 İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı

    İzmir merkezli düzenlenen 'MAHZEN-13' operasyonlarında, Tahsim Aktaş ve Murat Hanaylıoğlu'nun liderlik ettiği 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda elebaşları dahil olmak üzere toplamda 25 şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement