Kendisini balkondan atmakla tehdit eden kocasına bıçakla saldırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Kendisini balkondan atmakla tehdit eden kocasına bıçakla saldırdı

Mersin'de 2 çocuk annesi kadın, kocasıyla tartışmaya başladı. Öfkeli koca, kadını balkona götürüp 'seni buradan atarım' deyince, daha öncesinde ayrılıp tekrar barıştığı kocasını bıçakladı.

04.04.2023 12:54  Güncelleme: 18:18

Erdemli ilçesinde bağlı Merkez Mahallesi'nde bir evde meydana gelen olayda 2 çocukları bulunan S.D. (33) ve A.S.(31) arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada S.D., eşi A.S'yi darp etti. Bu sırada A.S., evde bulduğu bıçağı eline geçirerek kocası S.D'yi sol göğsünden bıçakladı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı koca ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Şüpheli kadın ise polis tarafından gözaltına alındı.

Balkona götürüp 'seni buradan atarım' diyen kocasını bıçakladı

İFADESİ KAN DONDURDU

Emniyette işlemleri tamamlanan kadın, Erdemli Adliyesine sevk edildi. Şüpheli kadın, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tutuklanan kadının mahkemedeki ifadesinde, kocasının alkol aldığını ve kafasına vurup saçından çekerek balkona götürdüğünü ve kendisini balkondan atmakla tehdit ettiğini söylediği öğrenildi.

Çiftin 1 yıl önce resmi olarak ayrıldığı ancak 3 ay önce tekrar barıştığı belirtildi.

Kendisini balkondan atmakla tehdit eden kocasına bıçakla saldırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kendisini balkondan atmakla tehdit eden kocasına bıçakla saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ender Kervancıoğlu: Sokak ortasında kurşunlanan, balkonda bıçaklanan. Gün geçmiyorki yeni bir haber gelmesin. Erkeğe şiddete hayır. 46 18 Yanıtla
  • ahmet kasap: 6284 YASASI ACİLEN REVİZE EDİLMESİ GEREKİYOR YOKSA MEMLEKETTE ERKEK KALMAYACAK DEMEDİ DEMEYİN 33 19 Yanıtla

Advertisement