Baraja Uçan Kamyonetteki Vatandaşın Ölüm Anı Kamerada! - Son Dakika
Güncel

Baraja Uçan Kamyonetteki Vatandaşın Ölüm Anı Kamerada!

Samsun'da baraj gölüne uçan kamyonetin içinde can veren vatandaşın ölüm anı cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

16.10.2018 14:02  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da baraj gölüne uçan kamyonet sürücüsünün boğularak ölüm anı bir vatandaş tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

BARAJ GÖLÜNE UÇMUŞTU

Kaza, Samsun'un Ayvacık ilçesi Samsun-Ayvacık yolu Eyüp Sultan Mahallesi Suat Uğurlu Baraj Gölü'nde dün meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Çarşamba'dan Ayvacık istikametine seyreden Turan Sarıoğlu'nun (55) kullandığı 55 AF 434 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak baraj gölüne uçmuş, sürücü boğularak hayatını kaybetmişti.

CESET ARAÇ İÇİNDE BULUNDU

Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar tarafından gölün içine batan araç çıkartılarak sürücünün cesedine araç içinde ulaşılmıştı.

Baraja Uçan Kamyonetteki Vatandaşın Ölüm Anı Kamerada!

BATMA ANI KAMERADA

Baraj gölüne uçan ve içinde sürücü bulunan kamyonetin batma anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı.

Baraja Uçan Kamyonetteki Vatandaşın Ölüm Anı Kamerada!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Baraja Uçan Kamyonetteki Vatandaşın Ölüm Anı Kamerada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Ali: Telefon kullanmayı degilde yüzmeyi öğrenselerdi bir can kurtarmış olurlardı.. 13 0 Yanıtla
  • BOŞNAK : İnsanlık ne hale geldi biri can çekişiyor bir diğeri telefonla kayıt ediyor yazıklar olsun 8 0 Yanıtla
  • Selçuk : Ben video yu izlerken neler yapabileceğimi düşündüm bu kişiliksizler neden bişey yapmıyor 8 0 Yanıtla
  • ahlatlı: o kameraya çekene açacaksın ölüme sebebiyet vermekten bak bakalım bir daha birileri yardım etmk yerine çekimmi yapıyor.. adi herif bırak kamerayı yardım et.o senin baban olsaydı yine kamerayamı çekecektin 7 0 Yanıtla
  • Utandım: kadın gitme diyor polis yok asker yok diye.boğulan bir insanı veya yaralanmış bir insanı kurtarmak sadece polisin veya askerinmi işi utandım valla. 7 0 Yanıtla
  • efe: Sizden o anda neden çekim yaptığınızı neden imkan varken kurtarma girişimnde bulunmadığınızı soracaklar Elbet Adam değilsiniz. 7 0 Yanıtla
  • tugba: ya utanıyorum insanlıgımdan videodakıler ıcın söyluyorum sızınle aynı cıns olmaktan utanıyorum.hadi diyelim korktunuz adama yardım edemedınız e pekı kameraya cekmek nedır ona aklınız eriyor.biri yardım etmek ıstıyor kadın bagırıyor hayır gitme jandarma gelsın kurtarsın diyor.okadına seslenıyorum senın kocan o kamyonette olsa ordakı ınsanlar ızlese ne düşünürdün pislik.ınsanların arasında sadece bi cocuk akıllı cocuk dıyor kı tas atıp camı kıralım hiç biride cocugun dedıgını yapmıyor akıl yok ki 6 0 Yanıtla
  • Dinarlı: Kameraya çekenler inşallah ruyalarinizdan vicdaninizdan gitmez o insanın rahmetli oluşu yazıklar olsun gavur dersiniz de yabancılara sizsiniz gavur utandim sizden insanliktan 6 0 Yanıtla
  • katillll: çocuk bile düşündü camı kırın diye o çeken susturdu ne biçim insanık kimse bişey yapamadı 6 0 Yanıtla
  • zenk: Karadeniz insanı değil mi? olay Adana civarlarında olsa insanlar cep telefonuyla atlardı suya. 1 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Dilovası'nda tabancalı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı
    12:38 Dilovası'nda tabancalı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otomobilinden indiği esnada husumetlisinin tabancalı saldırısına uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinde tabancayı bırakıp kaçarken, polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 6 boş mermi kovanı bulundu.

  • Afyonkarahisar'da geyik kazası: 2 kişi yaralandı
    12:37 Afyonkarahisar'da geyik kazası: 2 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir minibüs geyiğe çarptı ve 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

  • Diyarbakır'da Öğrenciler İçin Ses Yarışması Düzenlendi
    12:37 Diyarbakır'da Öğrenciler İçin Ses Yarışması Düzenlendi

    Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü, depremlerin öğrenciler üzerindeki etkisini azaltmak ve yetenekli çocukları keşfetmek amacıyla ses yarışması düzenledi. Yarışmanın ilçe finalleri başladı ve birinci seçilen öğrenciler il finalinde yarışacak. Yarışmada öğrenciler türküler seslendirirken öğretmenleri de sazlarıyla eşlik ediyor. Yarışmanın amacı, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmek ve depremlerin verdiği stresi atmak olarak belirtildi.

  • Unutulmaya Yüz Tutmuş Gomalak Ustası Ayhan Kaymak, Gençlere Mesleği Öğretmek İstiyor
    12:36 Unutulmaya Yüz Tutmuş Gomalak Ustası Ayhan Kaymak, Gençlere Mesleği Öğretmek İstiyor

    43 yıldır Gomalak ustalığı yapan Ayhan Kaymak, mesleğin unutulmaya yüz tuttuğunu ve gençlere öğretmek istediğini belirtti. Gomalak, antik ürünlerin yenilenmesinde kullanılan bir yöntemdir ve ustalarının sayısı her geçen gün azalmaktadır. Ayhan Kaymak, mesleğini gençlere öğreteceği bir atölye kurmayı hedeflemektedir.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu
    12:36 AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Programında Buluştu

    AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, Taşkent Caddesi'nde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. Çetinkaya, yüzlerce kişinin katıldığı iftar programında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Karabük'e hizmet etme sözü verdi. Programa AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt da katıldı.

  • Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Okulu Öğrencileri Derece Elde Etti
    12:36 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Okulu Öğrencileri Derece Elde Etti

    Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ücretsiz spor okullarında eğitim gören Cimnastik Kulübü öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Cimnastik Müsabakalarında derece elde etti. Köşkler Spor Salonunda düzenlenen müsabakada, DBB sporcuları Emel Eslem Turgut birinci, Azra Neva Zengin üçüncü ve Hevin Rojvina Kurçak dördüncü oldu.

  • Esenyurt Belediyesi Parklarda Yenileme ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor
    12:35 Esenyurt Belediyesi Parklarda Yenileme ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

    Esenyurt Belediyesi ekipleri, parklarda yenileme ve bakım çalışmaları yaparak, parkları temiz ve modern bir görünüme kavuşturuyor.


Advertisement