"Bugüne Dek Neredeydin Sen"in ilk imza günü gerçekleşti! Ünlü yazar okurlarıyla buluştu - Son Dakika
Güncel

"Bugüne Dek Neredeydin Sen"in ilk imza günü gerçekleşti! Ünlü yazar okurlarıyla buluştu

"Bugüne Dek Neredeydin Sen"in ilk imza günü gerçekleşti! Ünlü yazar okurlarıyla buluştu

Serap Oğuz Tan, karantina günlerinde yazdığı aşk romanı "Bugüne Dek Neredeydin Sen"in ilk imza gününü 9 Ağustos Pazar günü Erenköy Penguen Kitabevi'nde gerçekleştirdi. İmza gününe iş dünyasının ve sosyal medyanın önde gelen isimleri katıldı.

18.08.2020 10:33  Güncelleme: 11:03

Türkiye'nin sevilen ve yakından takip edilen blog yazarlarından Serap Oğuz Tan, pandemi günlerinde dijital yazarlıktan kitap yazarlığına geçiş yaparak yazdığı "Bugüne Dek Neredeydin Sen" isimli kitabının ilk imza gününü gerçekleştirdi. Bu özel güne birçok önemli isim katıldı.

HİKAYESİNİ FARKLI BİR DİLLE ANLATTI

Uzun yıllardır kadınlara ilham olan içerikler paylaşarak dijital dünyanın edebi yönünü de koruyan Tan, yaşadığı ve şahit olduğu birçok hikayeyi farklı bir dille kitap satırlarına yansıttı. Kitap; dijital dünyanın görünmeyen yüzüne ayna tutarak, her gün yaşadıkları ışıltılı hayatlarla evlerimize konuk olan sosyal kahramanların yaşadığı evlilikleri, dostluk ilişkilerini, iş süreçlerini ve gizli sevdalarını konu alıyor.

'Bugüne Dek Neredeydin Sen'in ilk imza günü gerçekleşti! Ünlü yazar okurlarıyla buluştu

4 KADININ AŞKA VE İHANETE BAKIŞINI YORUMLUYOR

Karantina günlerinde Serap Oğuz Tan tarafından kaleme alınan "Bugüne Dek Neredeydin Sen" isimli aşk romanı 4 farklı kadının aşka, tutkuya, umuda ve ihanete bakışını anlatıyor.Sosyal medyanın parıldayan yüzü olan fenomenlerin koronavirüs döneminde paylaşımlara yansımayan gerçek hayatları ve dijital dünyanın enteresan ilişki ağları bu kitapta okuyucuyla buluştu. 4 kadının eteğindeki taşları döktüğü, karantina günlerinde evliliklerini ve hayatlarını sorguladığı, yeni normale adaptasyon sağlamaya çalıştıkları bir solukta okunacak bir kitap.

SOSYAL MESAFELİ İMZA GÜNÜ

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Bağdat Caddesi'nde bulunan Penguen Kitabevi'ndegerçekleşen renkli imza gününe çok sayıda okur katılım gösterdi. Dijital dünyanın aşklarını konu alan romana kadınlar kadar erkek okurlar da ilgiliydi. Müptela Yayınevi etiketi ile raflarda olan kitabı tüm seçkinkitapçılarda bulabilirsiniz!

Son Dakika Güncel 'Bugüne Dek Neredeydin Sen'in ilk imza günü gerçekleşti! Ünlü yazar okurlarıyla buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cemil: Enayi avında olmalı 1 0 Yanıtla
  • DEİST.: niceliğide niteliği gibiyse bence olur. 0 0 Yanıtla

Advertisement