Bursaspor İlk Kez Tam Kadro Çalıştı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor İlk Kez Tam Kadro Çalıştı

Bursaspor İlk Kez Tam Kadro Çalıştı

Spor toto Süper Ligin 28. haftasında İstanbul'da Vodofon Arena'nın açılış maçında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına bugün akşam üzeri yapılan tek çalışma ile başladı.

06.04.2016 19:37

Spor toto Süper Ligin 28. haftasında İstanbul'da Vodofon Arena'nın açılış maçında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına bugün akşam üzeri yapılan tek çalışma ile başladı.

Uzun süredir sakatlıklar nedeniyle tam kadro çalışamayan Bursaspor, Balasz Dzsudzsak'ın da katılmasıyla haftanın ilk antrenmanını, son bir ayda ilk kez tam kadro gerçekleştirdi.

SERCAN BIRAKTI

Bursaspor, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Isınmanın ardından yapılan depar çalışmasında dizinden ve sol üst baldırında ağrı oluşan Sercan Yıldırım kontrol amaçlı olarak antrenmanı bırakmak zorunda kaldı.

Yaklaşık 1 saat 15 dakikada süren antrenmanda yeşil beyazlılar ısınmanın ardından 6'ya 3 kontrol pas oynadı.

SERCAN'A DOĞUM GÜNÜ

Bursaspor'un başarılı forvet oyuncusu Sercan Yıldırım 26. yaş gününü Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi kutladı. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yöneticilerin de katıldığı törende, Sercan pastanın ilk dilimini yardımcı antrenör Yıldırım Uran'a ikram etti. Bu arada, Rumeli Kardeşler Sofrası'ndan Orhan Eracar, üzerinde Sercan yıldırım'ın resmi olan saat, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na da Beşiktaş maçı öncesinde bir tepsi süt helvası hediye etti.

LÖSEMİLİ YİĞİT ÖZLÜCE'DE

Pablo Martin Batalla hayranı lösemi hastası olan 15 yaşındaki Yiğit Arıkan moral için Özlüce Tesisleri'ne geldi. Yiğit, Batalla'nın yanı sıra, diğer futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor İlk Kez Tam Kadro Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement