Çağlayan'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çağlayan'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Açıklaması

Çağlayan\'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Açıklaması

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çanakkale Zaferi’nin sonuçları ve Türk tarihi açısından önemine dikkat çekti.

17.03.2015 11:56

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çanakkale Zaferi'nin sonuçları ve Türk tarihi açısından önemine dikkat çekti.

Türk milletinin 100 yıl önce büyük bir inanç ve vatan sevdasıyla gözünü kırpmadan can vermek için adeta sıraya girdiğini ifade eden Çağlayan, "Böyle bir ceddin torunları olarak, Çanakkale savaşlarında şehit verdiğimiz 250 bin'i aşkın vatan evladının sorumluluğunu omuzlarımızda hissediyoruz. Türk milleti Çanakkale zaferinde gösterdiği üstün inanç ve zekasını korumakta ve geleceğine aynı heyecanla bakmaktadır. Yeni Türkiye hedefleri bu inanç ve aklın bir eseridir" dedi.

Belediye Başkanı Çağlayan, "Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Çanakkale ile diğer cephelerde gözünü kırpmadan can veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Çanakkale ruhunu taşıyan inancımızla, milletimizin birlik ve huzur içerisinde yaşaması için üzerimize düşen her vazife ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek üzere çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çağlayan'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement