Cio Çukur'da mı? Cihangir Ceyhan Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Cio Çukur'da mı? Cihangir Ceyhan Kimdir?

Cio Çukur\'da mı? Cihangir Ceyhan Kimdir?

''Sıfır Bir'' dizindeki ''Cio'' karakteriyle tanınan ve ''Çukur'' dizisinin kadrosuna katıldığı iddia edilen Cihangir Ceyhan kimdir?

30.08.2018 14:33  Güncelleme: 10:01

Yeni sezonda '''' dizisinde yer alacağı konuşulan ' 'Sıfır Bir'' dizisinin ''Cio''su, 1989 yılının Ekim ayında Adana'da dünyaya geldi. Aslen anne tarafından Diyarbakırlı, baba tarafından ise Elazığlı olan , ailenin en küçük çocuğudur.

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

Açıköğretimden İşletme okuyan , yaklaşık 3 yıl İstanbul'da kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana'ya geri döndü ve halen Adana'da yaşamını sürdürüyor.

Cio <a class='keyword-sd' href='/cukur/' title='Çukur'>Çukur</a>'da mı? <a class='keyword-sd' href='/cihangir-ceyhan/' title='Cihangir Ceyhan'>Cihangir Ceyhan</a> Kimdir?

BİR HAYAL İLE BAŞLADI

Genç oyuncu, daima arkadaşlarıyla Adana'nın kenar mahallelerini ve suç dünyasını anlatan bir film yapma hayaline sahipti. Yönetmen Kadri Beran Taşkın ile uzun süre arkadaşlığı sayesinde, birlikte Adana'nın sokaklarını anlatan, gayri meşru hayatları ve varoşta geçen hayatı konu alan ''Sıfır Bir'' adlı dizi yaparak hayallerini gerçekleştirdi. Daha sonra ekip büyüdü ve iki arkadaşın hayali büyüyerek Adana'nın dışına taştı.

KISA FİLM VE MÜZİKLE İLGİLENDİ

, ''Sıfır Bir'' dizideki ''bakale seni pis ederim ha'' repliği ile büyük bir hayran kitlesi edindi. Dizi ile bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Özellikle dizinin çekildiği Adana'nın Hürriyet Mahalle'si sakinleri tarafından çok sevilen Ceyhan, ''Sıfır Bir'' dizisinden önce, 2015 yılında ''Yusuf'' isimli sinema filminde Serdar karakteri ile rol aldı. Daha öncesinde ise kısa film ve müzik video klipleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdi.

Son Dakika Güncel Cio Çukur'da mı? Cihangir Ceyhan Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • faruk: ciyo abi ben faruk 0 0 Yanıtla

Advertisement