Dağhan, Annesi İçin Oy İstiyor Hd - Son Dakika
Güncel

Dağhan, Annesi İçin Oy İstiyor Hd

CHP Kars 3'üncü sıra milletvekili adayı gazeteci Aysel Sadak İltaş, seçim çalışmalarını 9 yaşındaki oğlu Dağhan İltaş ile birlikte sürdürüyor.

21.06.2018 11:43

CHP Kars 3'üncü sıra milletvekili adayı gazeteci Aysel Sadak İltaş, seçim çalışmalarını 9 yaşındaki oğlu Dağhan İltaş ile birlikte sürdürüyor. Annesiyle birlikte sokak sokak gezen Dağhan, esnafa broşür dağıtıp, Annem CHP adayı, oyunuzu verir misiniz diyerek destek istiyor.

Memleketinden milletvekili adayı olan Aysel Sadak İltaş, Kars Dede Korkut Eğitim Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Musikisi bölümü ve Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'nu bitirdi. İltaş, Marmara Üniversitesi'nde master ve doktora yaptı. Profesör unvanı da bulunan Aysel Sadak İltaş, çeşitli gazetelerde çalıştı, üniversitelerde dersler verdi. TRT'de programlar yaptı. İltaş, geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de en büyük destekçisinin oğlu Dağhan olduğunu söyledi. Dağhan ile birlikte kapı kapı dolaşan İltaş, oğlunun seçim çalışmalarını sıkılmadan zevkle sürdürdüğünü söyledi. Esnaf ziyaretlerinde de oğlundan bahseden İltaş, 'Bizler ailece bu çalışmaları yürütüyoruz. Çok da mutluyuz. Oğlum benim en güzel reklamcım oldu. Tam da basın danışmanım gibi çalışıyor. İnşallah oğlumun da desteği ile bu seçimleri kazanacağız dedi.

Annesine destek olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Dağhan İltaş ise, Annemle birlikte esnafı ve vatandaşları dolaşıyoruz. Ben önden gidip seçim broşürünü dağıtıyor ve annemin CHP'den aday olduğunu söylüyorum. Sonra da annem gelip seçim propagandasını yapıyor. 'Annem CHP adayı, oyunuzla destek verir misiniz' diyorum. Broşürleri dağıttıklarımdan güzel tepkiler de alıyorum diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dağhan, Annesi İçin Oy İstiyor Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement