Dev Maçta Müthiş Son! - Son Dakika
Spor

Dev Maçta Müthiş Son!

Dev Maçta Müthiş Son!

9. dakikada Timo Werner ve 19. dakikada Leroy Sane'nin golleriyle soyunma odasına 2-0 geride giren Portakallar, maçın son anlarından önemli bir geri dönüşe imza attı.

20.11.2018 16:54

9. dakikada Timo Werner ve 19. dakikada Leroy Sane'nin golleriyle soyunma odasına 2-0 geride giren Portakallar, maçın son anlarından önemli bir geri dönüşe imza attı. 85'te Quincy Promes'le golü bulan Hollanda, 90+1'de Van Dijk'le beraberliği yakaladı.

Öte yandan Hollanda'da maça ilk 11'de başlayan Ryan Babel, 45 dakika görev aldı.

Hollanda bu sonuçla 7 puanla zirveye yerleşerek İngiltere, Portekiz ve İsviçre'yle birlikte yarı finale yükselen son takım oldu.

ÇOK ACI BİR SONUÇ

Maç sonrası açıklama yapan Alman milli takımının yıldız futbolcusu Toni Kroos 2-2 beraberliğin çok acı olduğunu söyledi. Kroos "Maçın son bölümünde yaşananlar akıllarda kalacak. Gerçekten çok acı verici. Yılı iyi kapatmanın fırsatını kaçırdık" dedi. Almanya'nın maçtaki ilk golünü atan Timo Werner ise "Böyle bir oyuna bir daha asla izin vermemeliyiz. 2018 yılında aldığımız sonuçların benzerini aldık" dedi. Löw ise karşılaşmayla ilgili yaptığı değerlendirmede "Alınan sonuç bende hayal kırıklığı yarattı. Maçın geneline bakıldığında doğrularımız yanlışlarımızdan daha fazlaydı. Maç sonunda cezalandırıldık. Elbette bu çok acı bir durum. Bu durum yıl boyunca devam etti" sözleriyle 2018 yılında yaşanan olumsuz duruma dikkat çekti.

KABUS DOULU BİR YIL

Almanya, 2018 yılında hiçbir dönem almadığı kadar olumsuz sonuçları peş peşe aldı. 2018 yılında dünya kupası, özel ve Uluslar Ligi olmak üzere 13 kez maça çıktı. Sadece dört kez galip geldi. Yendiği takımlarda Suudi Arabistan, İsveç, Rusya ve Peru gibi dünya futbolunda pek de etkili olmayan ükeler. Üç de beraberlik alan Almanya, altı kez de yenildi. Neredeyse oynadığı tüm güçlü rakiplerine boyun eğdi. Yenildiği takımlar ülkeler arasında Brezilya, Hollanda, Fransa, Avusturya, Meksika ve Güney Kore var. 13 maçta 11 gol atan Panzerler, kalesinde ise 17 gol gördü. Böylece kötü bir istatistikle yılı tamamladı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Dev Maçta Müthiş Son! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement