Devlet Bakanı Çağlayan Silifke'de Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Devlet Bakanı Çağlayan Silifke'de Açıklaması

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin'in turizmde önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, "Malum Antalya bandı doldu.

08.05.2011 09:25

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin'in turizmde önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, "Malum Antalya bandı doldu. Sıra Mersin'e ve Silifke'ye geldi" dedi.

Bakan Çağlayan, Silifke ilçesindeki 23 Nisan Tesisleri'nde partililere yönelik düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, Mersin'i ve Silifke'yi turizm kenti yapmak istediklerini söyledi.

Bu kapsamda kentteki eksiklerin ve yapılması gerekenlerin teker teker belirlendiğini ifade eden Çağlayan, şöyle konuştu:

"Malum Antalya bandı doldu. Sıra Mersin'e ve Silifke'ye geldi. Yürüttüğümüz karayolu ve havayolu bağlantılarıyla kentin potansiyelini harekete geçireceğiz. Bu noktada elimizden geleni yapacağız. Öte yandan, ilçedeki Kayraktepe Barajı 2011 yılında ihale aşamasına hazırlanıyor. "

AK Parti'nin tüm Türkiye'de başarısını sürdüreceğini savunan Çağlayan,

"Hayalci olmayacağız. Gerçekçi olacağız. AK Parti'yi birinci yapar mıyız? Yaparız evvel Allah. Sandıkları 12 Haziran'da AK Parti oylarıyla patlatacağız" dedi.

-"BİR ZAFER GİTTİ, BİR ZAFER GELDİ"-

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Zafer Üskül, Bakan Çağlayan'a, ilçe ile ilgili brifing verdi.

Herkesten elinden geldiğince AK Parti'nin daha güçlü bir şekilde iktidara taşınması için çalışmasını isteyen Üskül, "Sakın ola Silifke'nin bakanı yok diye düşünmeyin. Bir Zafer gitti, bir Zafer geldi. Hepinizden Bakanımıza sahip çıkmanızı ve yalnız bırakmamanızı istiyorum. Lütfen bana söz verin" diye konuştu.

-NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI-

Bakan Çağlayan, daha sonra ilçenin MHP'li Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel'in oğlunun düğün törenine katıldı.

Silifke Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen düğün töreninde dünya evine giren Kemal-Tuğba çiftine mutluluklar dileyen Çağlayan, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, MHP Mersin Milletvekili Kadir Ural, MHP İl Başkanı Mahmut Tat ve davetlilerden İsa Dişli ile çifte nikah şahitliği yaptı.

Çiftin evlilik cüzdanını Kaymakam Fatih Damatlar ile veren Çağlayan, Silifke temaslarını tamamlayarak karayoluyla il merkezine hareket etti.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Devlet Bakanı Çağlayan Silifke'de Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement