Düzce Yılmaz Büyükerşen: Ne Yazık Ki Durumumuz Çok Kötü - Son Dakika
Güncel

Düzce Yılmaz Büyükerşen: Ne Yazık Ki Durumumuz Çok Kötü

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Türkiye'nin karanlık bir tünelin ucunda olduğunu belirterek, "Ne yazık ki durumumuz çok kötü.

09.12.2017 22:06

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Türkiye'nin karanlık bir tünelin ucunda olduğunu belirterek, "Ne yazık ki durumumuz çok kötü. Yılbaşından sonra bence daha kötüye gidecek" dedi

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, CHP'nin olağan ilçe kongresi yapıldı. Akçakoca Öğretmenevi'nde düzenlenen kongreye CHP eski Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yaptığı konuşmada, "Türkiye karanlık bir tünelin ucunda. Işık göremiyoruz. Temennimiz ışığa kavuşmak. Ne yazık ki durumumuz çok kötü. Türkiye'nin tek bir dostu kalmadı. Ekonomi aşağıya gidiyor. Yılbaşından sonra bence daha kötüye gidecek" diye konuştu.

Gökhan Günaydın ise memleketin en keskin virajının 2019 olduğunu belirterek, "Türkiye'nin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Bu memleketin en keskin virajı 2019'dur. Bu virajı almak gibi bir sorumluluğumuz vardır. Bu tren raydan Cumhuriyet ve Cumhuriyeti kuran CHP'nin katkısı ile çıkmadan devam edecektir. CHP kişisel kariyer hesabı yapanların partisi olamaz" diye konuştu.

Düzce Yılmaz Büyükerşen: Ne Yazık Ki Durumumuz Çok Kötü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce Yılmaz Büyükerşen: Ne Yazık Ki Durumumuz Çok Kötü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement