Genç Girişimci Modacı Sosyal Medya İle Dünyaya Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Genç Girişimci Modacı Sosyal Medya İle Dünyaya Açılıyor

"More Moor" ile sosyal medyada kısa zamanda adından söz ettiren modacı Nur Leventoğlu, girişimcilik ve tasarımdaki başarısını dünya çapında büyütmeyi hedefliyor.

05.02.2016 15:53

Kocaeli Üniversitesi Pazarlama Bölümü mezunu 25 yaşındaki Nur Leventoğlu, Karacabey'de girdiği uygulamalı girişimcilik eğitimi başarıyla tamamlayarak "More Moor" isimli hazır giyim markasını kurdu. Çarşıda ve pazarda kıyafet satarak ticarete başlayan Leventoğlu, sosyal medyada kısa zamanda adından söz ettirdi. Karacabey'de açtığı butik ve atölye ile kendi çizimlerini tasarlayan modacı Nur Leventoğlu, "More Moor" markası ile defilelerin şimdiden aranan markası haline geldi.

"RUH HALİMİ YANSITIYORUM"

Hazır giyimde satışlarının önemli bir kısmını sosyal medyadan gerçekleştiren modacı Nur Leventoğlu, bu sayede ülke geneline kendisini tanıtarak modadaki çizgisini geniş kitlelere yansıttığını düşünüyor. Leventoğlu, "Kendi markam ve kendi koleksiyonlarımı hızlandıracağım. Türkiye'de iyi bir isim olacağıma inanıyorum. Bunun için uğraşıyorum. Bu benim en büyük hedefim. Koleksiyonumu sıra dışı hazırlamayı seviyorum ve koleksiyonumu kategorize etmeyi çok fazla sevmiyorum. Hedeflediğim kitle ruh halime göre değişim gösterebiliyor. Ben çok o anki ruh halime göre giyinen bir insanım. Ruh halim o an neyi, nasıl tasarlamak istiyorsa onu tasarlıyorum. Çok sıra dışı da olabiliyorum, çok klasik çalışan bayanlara da hitap edebiliyorum. Tamamen ruh halime bağlı" dedi.

HAYALLERİNİZE HEDEFİNİZ OLURSA KAVUŞURSUNUZ

Türk tasarımcılarından Cengiz Abazoğlu ve Zeynep Tosun'u yakından takip eden Leventoğlu, "Kendimi her yönüyle sürekli geliştirmeye çalışan biriyim. Ben herşeyi kendi başıma sıfırdan yaptım. Önemli olan istemek ve hedef koymak. Modayla ilgilenmekten çok zevk alıyorum. Özellikle kumaş ve kıyafetin yapım aşamalarından ve bir bayan girişimci olarak çok sevdiğim bir işi sıfırdan yaratıp, işimi geliştirmek ve her zaman işimin başında olmak benim için en büyük zevk. Benim hedefim her zaman kaliteli ve kalıcı işlere imza atmak. Hayallerinize hedefiniz olursa kavuşursunuz. Gerçekleştirmek istediğim hayallerimde ilk önce Türkiye ve sonrasında dünya markası olmak var" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Girişimci Modacı Sosyal Medya İle Dünyaya Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement