Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi Milletvekili adayı Necmettin Çalışkan, aile ve ahlak kavramının Avrupa Birliği uyum yasaları yüzünden tahrip olduğunu söyledi.

09.06.2011 17:08

Saadet Partisi Milletvekili adayı Necmettin Çalışkan, aile ve ahlak kavramının Avrupa Birliği uyum yasaları yüzünden tahrip olduğunu söyledi.

Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında, esnaf ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda:

"Aile kavramı, ahlak kavramı, manevi yaşantının olmadığı AB'ye benzetildiğimizi bunu seyirci kalmayıp buna dur demek için İktidara talibiz ülkemiz özellikle soysal açıdan birçok ahlaki tahribatlara uğramıştır. Türkiye'de insanlar manevi açıdan eğitimsiz durumdadır. Bunun sebebi, İmam Hatip Liselerinin orta kısımlarının kapalı olması, Kuran kurslarının önündeki yaş engeli, başörtülü okuma yasağı ve TV kanalların çoğunda ahlak tahribatına yönelik dizi ve programlar ile yapılan yayınlardır. AB uyum yasası adı altında, zina suç olmaktan çıkarılmıştır. Boşanmalardan ve gayri meşru ilişkilerden kaynaklanan kimsesiz çocuk sayısı 500 bini aşmış durumdadır. 18 yaşına gelen erkek ve kız çocuklarımızın anne ve baba vesayeti kaldırılmış, 18 yaşında bir gence ailesi kesinlikle karışamaz hale gelmiştir. "

Çalışkan, İMF'ye olan borcun 25 milyar dolardan 5 milyar dolara indiğini fakat, Türkiye'nin toplam borcu ne kadar olduğunun söylenmediğini, şuan Türkiye'nin IMF borcu azaldığını ama toplam dış borcun 575 milyar dolar civarına geldiğini savundu.

Kumlu ilçesi esnafını gezen adaylar, ardından İskenderun sanayi sitesi, İskenderun İHH şubesi, Denizciler Beldesi, ve Bekbele beldesini ziyaret ederek esnafla bir araya gelen Necmettin Çalışkan, ülkedeki sorunları ve partisinin projelerini anlattı.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement